BAŞKAN SEÇER, AVRUPA ŞAMPİYONU MUSA ALAN İLE BİR ARAYA GELDİ... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN SEÇER, AVRUPA ŞAMPİYONU MUSA ALAN İLE BİR ARAYA GELDİ...

BAŞKAN SEÇER, AVRUPA ŞAMPİYONU MUSA ALAN İLE BİR ARAYA GELDİ... mersinmozaik.com

Gökhan Arsu, “Büyükşehir Belediyesi’nden çok destek görüyoruz. Mersin’de özel gereksinimli bireylere yönelik hizmetlerinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yelken branşı da yapıyoruz. Su Sporları Merkezi’nden haberimiz var. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanımız ile de görüştük,  bizlere yer ayıracaklarını söyledi...” 

-“DESTEĞİMİZ MUSA İLE...”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, SUDS Avrupa Judo Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Milli Judocu Musa Alan ile bir araya gelerek, başarılı sporcuyu tebrik etti.

Milli Judocu Musa Alan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Seçer, “İtalya’da şampiyon olduğun için Musa’yı ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Musa’dan Olimpiyat şampiyonluğu da bekliyoruz. Desteğimiz Musa ile” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 03-09 Eylül 2023 tarihleri arasında İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen Down Sendromlu Judocular (SUDS) Avrupa Judo Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilimizi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan ve 2024 Uluslararası Trisome Down Olimpiyatları’nda mücadele etmeye hak kazanan Musa Alan ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette; Milli Judocu Musa Alan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Gökhan Arsu, Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Merve Uğuz, Milli Judocu Musa Alan’ın Antrenörü Sevgi Fideli yer aldı.

Seçer: “Desteğimiz Musa ile...”

Milli Judocu Musa Alan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Vahap Seçer, “Musa’nın sportif bir yapısı var. Sporu da seviyor. Öncelikle İtalya’da şampiyon olduğun için Musa’yı ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Hocalarımızın, ailesinin herkesin büyük bir katkısı olmuştur. Antalya’da yapılacak Şampiyona’da başarılar diliyoruz. Musa’dan Olimpiyat şampiyonluğu da bekliyoruz. Desteğimiz Musa ile. Biz de elimizden gelen desteği yapacağız. Musa’dan beklentimiz yüksek...” dedi.

Arsu: “Özel gereksinimli bireylere yönelik hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz...”

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Gökhan Arsu ise “Büyükşehir Belediyesi’nden çok destek görüyoruz. Mersin’de özel gereksinimli bireylere yönelik hizmetlerinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yelken branşı da yapıyoruz. Su Sporları Merkezi’nden haberimiz var. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanımız ile de görüştük,  bizlere yer ayıracaklarını söyledi...” diye konuştu.

Görüşme Başkan Seçer ve Musa Alan’ın birlikte hatıra fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. 

Ek küçük resmi