Başkan Tarhan Lösemili Çocukları Unutmadı... | MERSİN MOZAİK

Başkan Tarhan Lösemili Çocukları Unutmadı...

Başkan Tarhan Lösemili Çocukları Unutmadı... mersinmozaik.com

Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak önemli bir haftaya girdik ve bazı önemli çalışmalar yapıyoruz. Kızılay ile kan bağışı ve kök hücre kampanyası yaptık. Bugün de lösemi hastası çocuklarımız ile bir araya geldik. Sürekli Mersin Üniversitesi Onkoloji Bölümü’ndeki hastalar ve doktorlar ile görüşme sağlıyoruz. Bugün de çocuklarımızın mutluluğuna tanıklık ettik ve böylesi bir günde bizleri yalnız bırakmayan Marina’nın yönetimine teşekkür ediyorum..."

Mezitli Belediye Başkanı NeşetTarhan, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemi tedavisi gören minik çocuklar ve aileleriyle buluştu. Lösemili çocukları ve ailelerini Mersin Marina’da ağırlayanBaşkan Tarhan,çocuklarla sohbet ederek, eğlenceli dakikalar yaşadı. Çocuklar daha sonra çarpışan arabaya, dönme dolaba ve oyuncak trenine binerek unutulmaz bir gün yaşadı.Bu özel günü dolu dolu yaşayan çocuklar, daha önce birçok etkinlikte bir araya geldikleri Başkan Tarhan’ın kendilerine hazırladığı sürprizle mutlu olduklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti.

“İLÇEMİZDE REHABİLİTASYON MERKEZİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ...” 

Çocukların yüzlerini her fırsatta güldürmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak önemli bir haftaya girdik ve bazı önemli çalışmalar yapıyoruz. Kızılay ile kan bağışı ve kök hücre kampanyası yaptık. Bugün de lösemi hastası çocuklarımız ile bir araya geldik. Sürekli Mersin Üniversitesi Onkoloji Bölümü’ndeki hastalar ve doktorlar ile görüşme sağlıyoruz. Bugün de çocuklarımızın mutluluğuna tanıklık ettik ve böylesi bir günde bizleri yalnız bırakmayan Marina’nın yönetimine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşmalarını diliyorum. Lösemili Çocuklar Vakfı Genel Merkezi ve Adana Şubesiyle yaptığımız görüşmelerden sonra belediye meclisimizden karar aldık. İlçemizde rehabilitasyon merkezini hayata geçireceğiz. Yerini belirledik ve bu konudaki çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.” şeklinde konuştu.

Ek küçük resmiEk küçük resmi