Vali Pehlivan’dan Çağrı Merkezi’ne Ziyaret… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan’dan Çağrı Merkezi’ne Ziyaret…

Vali Pehlivan’dan Çağrı Merkezi’ne Ziyaret… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, “Gereksinim duyulan konunun içeriğine göre o olayla ilgili birim derhal harekete geçirilmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın, kamu birimlerine veya sorumlu birimlere en hızlı şekilde ulaşma vasıtası 112 Acil Çağrı hattımızdır. 112 acil çağrı hattımız, günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetindedir…”

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, 112 Acil Çağrı Merkezi içerisinde hizmet veren birimleri ziyaret etti.

Vali Pehlivan, 112 Acil Çağrı ihbar merkezini ve Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Gülay Erdoğan’dan bilgiler aldı, çalışan personel ile bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.

Vali Pehlivan, konuyla ilgili yaptığı değerelndirmede, ”Vatandaşlarımız yaşadıkları,gördükleri herhangi bir olumsuzlukta, herhangi bir acil durumda; lütfen 112’yi tuşlasınlar,arasınlar. Hattın ucunda kendilerini çağrı karşılama personelimiz bekliyor olacak. Gereksinim duyulan konunun içeriğine göre o olayla ilgili birim derhal harekete geçirilmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın, kamu birimlerine veya sorumlu birimlere en hızlı şekilde ulaşma vasıtası 112 Acil Çağrı hattımızdır. 112 acil çağrı hattımız, günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetindedir…”görüşlerini dile getirdi.


Vali Pehlivan’a ziyaretinde; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek eşlik etti.