Mersin Yaşlı Yaşam Merkezi 5 Yaşında... | MERSİN MOZAİK

Mersin Yaşlı Yaşam Merkezi 5 Yaşında...

Mersin Yaşlı Yaşam Merkezi 5 Yaşında... mersinmozaik.com

Bugünlere ulaşmanın gururuna yaşadıklarını belirten Mersin Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, katkı sağlayıp emek verenlere teşekkür etti.

Kurulduğu günden beri başarılı hizmetleri veren Mersin Alzheimer Derneği, hizmet kalitesini artırarak emin adımlarla daha ileri noktalara ulaşma yolculuğunu sürdürüyor.

2 Ekim 2016 yılında hizmet vermeye başlayan Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı Yaşam Merkezi, hizmette 5.Yılını kutladı.

Pandemi nedeniyle Merkezin arkasındaki sokakta düzenlenen etkinliğe yöneticiler, bağışçılar ve gönüllüler katıldı.

Pastanın da kesildiği törende, dernek yöneticileri kısa değerlendirmelerde bulundular.

Bugünlere ulaşmanın gururuna yaşadıklarını belirten Mersin Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, katkı sağlayıp emek verenlere teşekkür etti.

Emek verenlerle bir aile olduklarının altını çizen Prof. Dr. Aynur Özge,"Bugünlere ulaşıp burada olmaktan çok mutluyum, gönüllerden kopan kaynaklarla meydana gelen eser, büyüklerimize yuva olmaya devam ediyor.

Pandemi nedeniyle bizzat ziyaret edemediğimiz büyüklerimiz için pasta kesiminden sonra kurumun çevresinde sevgi çemberi oluşturacağız. Kurumun var olmasında emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyor, yüce gönüllü Mersinlileri kurumumuza desteklerini sürdürmelerini istiyorum…"dedi.

Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı Yaşam Merkezi,94 yatak kapasitesiyle 35’i ücretli, 41’Devlet destekli ve 1’ ücretsiz olmak üzere, toplam 77 yatılı engelli hastaya, 50 civarında personelle 24 saat bakım hizmeti veriyor.

Kurum ayrıca gelen talep doğrultusunda evelerde giderek hasta bakımı bilgilendirme programları uyguluyor