Vali Pehlivan, projeleri değerlendirme toplantısında… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan, projeleri değerlendirme toplantısında…

Vali Pehlivan, projeleri değerlendirme toplantısında… mersinmozaik.com

Toplantıya; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Kamu Kurum ve Kuruluşları,Meslek Odaları ile STK temsilcileri katıldı.

Akdeniz’e 321 km kıyı şeridine sahip Mersin’de denizcilik ekonomisi ve turizm açısından sahip olduğu potansiyeli daha da ön plana çıkarmaya yönelik olarak gelecek yıl hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin değerlendirme toplantısı, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, gerçekleştirildi.


Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda; Mavi Ekonomi Zirvesi ve Deniz/Denizcilik Günleri adı altında düzenlenecek organizasyonlar ile deniz ekonomisi, deniz turizmi,su sporları gibi hususlara ilişkin  projeler ele alındı, değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.


Toplantıya; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Meslek Odaları ile STK temsilcileri katıldı.