BİLGİN YEŞİLBOĞAZ, AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU... | MERSİN MOZAİK

BİLGİN YEŞİLBOĞAZ, AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU...

BİLGİN YEŞİLBOĞAZ, AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU... mersinmozaik.com

Yeşilboğaz,"En kalabalık nüfusa sahip merkez ilçemiz olan Akdeniz; kentimizin kalbi, lokomotifi ve can damarıdır. Ancak Akdeniz’in akılcı değil, kaderci bir anlayışla yönetilmesi, Akdeniz’in yoksulluğunu besleyen ve büyüten bir neden olmuştur. Akdeniz ilçemize tarım, sanayi, turizm, eğitim ve sosyal alanda; aklın, hukukun ve bilimin gösterdiği yolda hizmet üretmek için adayım...",

-“AKDENİZ’DE MAKAM SAHİBİ HALK OLACAK...”

Mersin Barosu önceki dönem Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Üretmeden tüketim olmaz” diyerek, CHP’den Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı’na adaylık dosyasını teslim eden Av. Bilgin Yeşilboğaz, neden Akdeniz’e aday olduğunu açıkladı. Akdeniz’in makus talihini değiştirmek için elini taşın altına koyduğunu söyleyen Yeşilboğaz, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde; Akdeniz Belediye Başkan aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım. Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Akdeniz ilçesini, hayalimdeki hak ettiği gelişmişlik düzeyine ve insanca yaşam kalitesine kavuşturmak için adayım.

GEÇ GELEN HİZMET, HİZMET DEĞİLDİR...

Geç gelen hizmet, hizmet değildir. Hukukçu olarak; Akdeniz’i adaletle büyütmek için adayım. Bunun öncelikli yolu; Akdeniz’de makam sahibi halk olacak. Akdeniz ilçemiz, sosyal belediyecilik ve halkçı belediyecilikle yönetilmenin farkını memnuniyetle yaşayacak. Yoğun göç alan Akdeniz ilçemizdeki farklılıklarımız; fakirliğimiz değil, zenginliğimiz olacak.

En kalabalık nüfusa sahip merkez ilçemiz olan Akdeniz; kentimizin kalbi, lokomotifi ve can damarıdır. Ancak Akdeniz’in akılcı değil, kaderci bir anlayışla yönetilmesi, Akdeniz’in yoksulluğunu besleyen ve büyüten bir neden olmuştur. Akdeniz ilçemize tarım, sanayi, turizm, eğitim ve sosyal alanda; aklın, hukukun ve bilimin gösterdiği yolda hizmet üretmek için adayım.

AKDENİZ’İN HAVASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ...

Üretmenden tüketim olmaz’ diyerek, tarım alanlarımızı imara değil, bereketlendirecek dev projelere açacağız. Emeğimiz, alın terimiz kıymetlenecek. İşsizlik kader değil, planlama sorunudur. Akdeniz’de gençlerimiz geleceğe daha umutla bakacak. Akdeniz’in havasını değiştireceğiz: Kirli yatırımlara geçit vermeyeceğiz. Bir başına belediyecilik anlayışıyla değil, kentin tüm kurum ve kuruluşları ile ekonomik, kültürel ve sosyal tüm aktörler ve potansiyelleriyle hizmet için adayım.

DEĞİŞİM İÇİN GEÇ DEĞİL !

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır bir şekilde, Akdeniz’in her sokağına ve her insanına eşit, çağdaş, demokrat ve yenilikçi zihniyetle hizmet etmek için adayım. Hedeflerime siz değerli halkımızın destekleriyle ulaşacağıma inancım tamdır. Değişim için geç değil! Mücadele ve birliktelik hepimizi büyütür. Gelin Akdeniz’i birlikte büyütelim...” ifadesini kullandı.