MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL VE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR... | MERSİN MOZAİK

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL VE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR...

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL VE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR... mersinmozaik.com

Gerek altyapı çalışmaları, gerekse de doğal şartlar sebebiyle bozulan yollarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler bu kapsamda; Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi 2404 Sokak’ta 600 metre, 2433 Sokak’ta 150 metre yolu, Toroslar ilçesinde ise Yusuf Kılıç Mahallesi 217. Cadde’de 600 metre, Toroslar Mahallesi 213. Cadde’de 500 metre yolu yeniledi. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürücü ve yayaların güvenliğini sağlamak için yol şerit çizgileri çekildi. Toplam 1.850 metre uzunluğundaki yollar yenilenerek, vatandaşların kullanımına sunuldu...

-BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ, YENİŞEHİR VE TOROSLAR İLÇESİNDE ÇALIŞMA YAPTI...

-YENİŞEHİR VE TOROSLAR’DA TOPLAM 1.850 METRE UZUNLUĞUNDA YOL YENİLENDİ... 

Kent genelinde belirli bir program çerçevesinde eş zamanlı çalışma yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, son olarak Yenişehir ve Toroslar ilçesinde çalışma yaptı. Ekipler tarafından; Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi 2433 ve 2404 Sokak ile Toroslar ilçesi Toroslar Mahallesi 213. Cadde ile Yusuf Kılıç Mahallesi 217. Cadde’de sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirildi. Toplam 1.850 metre uzunluğundaki yollar yenilenerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde belirli bir program çerçevesinde eş zamanlı çalışma yürüten yol yapım ekipleri, son olarak Yenişehir ve Toroslar ilçesinde çalışma yaptı.

Gerek altyapı çalışmaları, gerekse de doğal şartlar sebebiyle bozulan yollarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler bu kapsamda; Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi 2404 Sokak’ta 600 metre, 2433 Sokak’ta 150 metre yolu, Toroslar ilçesinde ise Yusuf Kılıç Mahallesi 217. Cadde’de 600 metre, Toroslar Mahallesi 213. Cadde’de 500 metre yolu yeniledi.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürücü ve yayaların güvenliğini sağlamak için yol şerit çizgileri çekildi. Toplam 1.850 metre uzunluğundaki yollar yenilenerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.

Vatandaşların seyahat güvenliklerini üst seviyeye taşımak için yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına belirlenen bölgelerde devam edecek olan ekipler, ihtiyaç olan her lokasyonda sıcak asfalt serimi hizmetlerini de aralıksız bir şekilde sürdürecek.

Ek küçük resmiEk küçük resmi