Kılıçdaroğlu Mersin’de... | MERSİN MOZAİK

Kılıçdaroğlu Mersin’de...

Kılıçdaroğlu Mersin’de... mersinmozaik.com

Kılıçdaroğlu, " Park, kreş, kültür merkezileri açılmalı, çocuklar okul öncesi egitilmelididir. Bu kültür merkezine Mersinli bir sanatçının isminin verilmesi vefa gereğidir.. "

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, temas ve açılış yapmak için Mersin’e geldi.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak Nakliyeciler Sitesi’nde Nakliyecilerin sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu yaptığı değerlendirmede, Azabeycan’ Türk tırlarından ekstra para alınmasını eleştirerek hedeflerinin güçlendirilmiş parlementer sistem olduğunu belirterek, iktidar olduklarında iki yıllık program çerçevesinde sorunları çözeceklerini söyledi. Suriye’yle ilişkileri normallestirip göçmenleri memleketlerine göndereceklerini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, öğle sonu programında ise Mezitli’nin Belediye Kültür Merkezi ile Çocuk Gündüz Bakımevi'nin  açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Kılıçdaroğlu, Kültür Merkezi’ne Mersinli bir sanatçının isminin verilmesinin gerekliliğine dikkat çıktı. Belediye başkanlarına, parti gözetmeksizin herkese eşit hizmet vermelerini söylediğini belirterek," Park, kreş, kültür merkezileri açılmalı, çocuklar okul öncesi egitilmelididir. Bu kültür merkezine Mersinli bir sanatçının isminin verilmesi vefa gereğidir..."dedi