Vali Pehlivan’ın görüşme trafiği… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan’ın görüşme trafiği…

Vali Pehlivan’ın görüşme trafiği… mersinmozaik.com

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın, yaptığı görüşme ve kabullerde kentin ve bölgenin önemli konuları ele alınıp  değerlendirildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan görüşme temaslarını sürdürüyor.

Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Kazakistan Cumhuriyeti’nin Antalya Başkonsolosu KuatKanafeyev ile görüştü.

Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmede Vali Pehlivan ve Başkonsolos Kanafeyev çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu.

Başkonsolosu KuatKanafeyev, Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliği için Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.

 Vali Pehlivan da Başkonsolosu KuatKanafeyev’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, 2023 yılı boyunca Ajans tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Yönetim Kurulu tarafından ajansın gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirildi, gelecek yıl, hayata geçirilmesi planlanan projeler, yapılacak çalışma ve faaliyetler görüşülerek karara bağlandı.

Ayrıca Vali Pehlivan, ziyaretine gelen; Devlet Hava Meydanları İşletmesi Güvenlik Daire Başkanlığı Eğitim, Araştırma ve Denetleme Uzmanlar Kurulu Ulusal Güvenlik Denetçileri Tuncay Balcı, Metin Yeğen, Şinasi Muratoğlu ve Onur Demirbaş, DHMİ Çukurova Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Seracettin Yıldırım, DHMİ Çukurova Havalimanı Direktörü Oğuz Oflaz, Favori Havalimanları Genel Müdür Yardımcısı Göksu Güney ve beraberindeki heyet ile de görüştü.

Valilik makamında yapılan görüşmede, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümüzdeki ay açılacağı müjdesi verilen Çukurova Uluslararası Havalimanı’da açılış öncesi sürdürülen hazırlık çalışmaları hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.