MEZİTLİ BELEDİYESİ 2. EMEKLİ EVİNİ AÇTI... | MERSİN MOZAİK

MEZİTLİ BELEDİYESİ 2. EMEKLİ EVİNİ AÇTI...

MEZİTLİ BELEDİYESİ 2. EMEKLİ EVİNİ AÇTI... mersinmozaik.com

Mezitli Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında emeklilere yönelik gerçekleştirdiği projeler, ilçede yaşayan emekliler arasında memnuniyetle karşılanıyor. Belediye, bu tür projelerle sadece maddi destek değil, aynı zamanda sosyal dayanışma ve dayanışma kültürünü de güçlendiriyor.

Cumhuriyetin 100. Yılında Mezitli'de yaşayan emeklilere verdiği 1000’er TL yardım ile gündeme gelen Mezitli Belediyesi, Viranşehir Mahallesindeki Emekli Evinden sonra Menderes Mahallesinde ikinci emekli evini hizmete açtı. Menderes Mahallesi Örgü Evi’nin yanında bulunan alanda ikinci Emekli Evini hizmete açan Mezitli Belediyesi, emeklilere sadece maddi destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal bir yaşam alanı sunarak bir araya gelmelerini sağlıyor.

Emeklilerin zorlu koşullar içinde yaşam mücadelesi verdiğini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Göreve geldiğimiz günden hemen sonra ilk projelerimizden bir tanesi olan Emekli Evi projemizi Viranşehir Mahallemizde hayata geçirdik. Her fırsatta emeklilere yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Ülkemizin zorlu ekonomik sürecinden en çok emeklilerin etkilendiğini biliyoruz. Eğer bir emekli kirada oturuyorsa, nasıl yaşayacak? Geçimini nasıl sağlayacak. Bu nedenle Cumhuriyetin 100. yılında başlattığımız projemiz emeklilere desteğimizi sürdürdük. Emeklilerimiz her zaman bizim başımızın üstünde yer alacaklardır...” dedi.

Başkan Tarhan, belediyenin sadece emeklilere yönelik değil, Mezitli'de yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlara destek olmaya devam ettiğini ifade ederek, kışlık giysi ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getirdi. Bu sayede, ihtiyaç sahibi hiç kimse giyim için para harcamak zorunda kalmıyor.

Mezitli Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında emeklilere yönelik gerçekleştirdiği projeler, ilçede yaşayan emekliler arasında memnuniyetle karşılanıyor. Belediye, bu tür projelerle sadece maddi destek değil, aynı zamanda sosyal dayanışma ve dayanışma kültürünü de güçlendiriyor.

Ek küçük resmiEk küçük resmi