Mekik San iddialı...  | MERSİN MOZAİK

Mekik San iddialı... 

Mekik San iddialı...  mersinmozaik.com

Kılıç, "Mekik Sistemli Taşıma Robotunu 2016 yılında geliştirip tamamladık. Şimdilik atölyede üretip Mersin’de Paşbahçe, Şişecam, Cocola, Arbel Makarna Fabrikası, Tatloğ vb. kuruluşlarla çalışıp ürün ve servis hizmeti veriyoruz. Bu konuda Mersin’de ilk ve tek firmayız. Aynı zamanda yabancı menşeli farklı model robotları da da revize edip modernleştiyoruz..."

Gelişen teknolojiye paralel araştırma ve çalışmalarını sürdüren Mekik San'ın hedefi seri üretime geçmek... 
Mersin'de Avrupa çıkışlı Otomasyan Raf Sistemleri'nin daha gelişmişini ürten Mekik San, önde gelen firmalara ürün sağlayıp servis hizmeti veriyor. 
Uzun süreli çalışmalar sonunda Mekik Sistemli Taşıma Robotunu 2016 yılında geliştirip  tamamladıklarını belirten firmanın kurucusu Mustafa Kılıç, hedeflerinin robotun seri üretimine geçip yurtiçi ve dışarıya açılmak olduğunu söyledi. 
Gençlere güvendiğini vurgulayan Kılıç, "Elektrik ve mekanik baba mesleğimiz. Üretim fabrikaları, soğuk ve kuru depolarına yönelik hizmet veriyoruz. Bu alanda sürekli arayış ve çalışma içinde olduk. Mekik Sistemli Taşıma Robotunu 2016 yılında geliştirip  tamamladık. Şimdilik atölyede üretip Mersin'de Paşbahçe, Şişecam, Cocola, Arbel Makarna Fabrikası, Tatloğ vb. kuruluşlarla çalışıp ürün ve servis hizmeti veriyoruz. Bu konuda Mersin'de ilk ve tek firmayız. Aynı zamanda yabancı menşeli farklı model robotları da da revize edip modernleştiyoruz. Gençlerden oluşan ekibe sahibiz. Gençlere güveniyoruz, başarılı çalışmalarıyla 950 projede ilk üçteyiz. Hedefimiz olan sanayileşip hızlı üretime geçmemiz durumunda, ilgili sektörün talebini karşılamanın yanı sıra istihdama katkı da sağlarız... " görüşlerini dile getirdi.