BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞLARI SEVGİLİLER GÜNÜN’NDE DE YALNIZ BIRAKMADI... | MERSİN MOZAİK

BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞLARI SEVGİLİLER GÜNÜN’NDE DE YALNIZ BIRAKMADI...

BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞLARI SEVGİLİLER GÜNÜN’NDE DE YALNIZ BIRAKMADI... mersinmozaik.com

Özel günlerde de yaş almış bireyleri yalnız bırakmayan Büyükşehir ekipleri, bu Sevgililer Günü’nde de onların kapısını çaldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinesiyle Büyükşehir’in Yaşlı Destek Birimi’ne kayıtlı vatandaşlara çiçek ve hijyen paketi hediye etti. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince hazırlanan çiçekler yaş almışların evinde büyüyecek.

-BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA 14 ŞUBAT’TA ‘EVET’ DEDİLER...

-14 ŞUBAT’TA ÇİFTLERİN ÇİFTE MUTLULUĞU...

-BÜYÜKŞEHİR, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE YAŞ ALMIŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ...

-BÜYÜKŞEHİR, DAĞITTIĞI ÇİÇEKLERLE VATANDAŞI MUTLU ETTİ...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat’ta 7’den 70’i mutlu edecek bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü’nü daha anlamlı hale getirmek isteyen çiftler Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne akın etti. 14 Şubat’ta nikahları kıyılan çiftlerin mutluluğu ise görülmeye değerdi. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında ayrıca Sağlık İşleri Dairesi’nin koordinesinde Yaşlı Destek Birimi’ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı’nda Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

Aylar öncesinden nikah günü aldılar...

Çifte mutluluk yaşamak istedikleri için aylar öncesinden nikah günü alan gelin ve damat adayları, 14 Şubat’ta nikah salonlarının yolunu tuttu. Kongre ve Sergi Salonu ile sahilde bulunan Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikahları Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği evlilik tavsiyeleri ile fenomen olan nikah memuru Dilek Yörük kıydı. Hafta içi olmasına rağmen nikah sayısı iki katına çıkarken, Büyükşehir Belediyesi de çiftlere sürpriz yaparak, çiftlere günün anısına hediye olarak çikolata, nazar boncuğu ve kalpli balon hediye edildi.

“Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar...”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Dilek Yörük, “Bugün özel bir gün. Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar. O yüzden 14 Şubat’ı tercih ettiler. Yoğun bir talep var. Ağızlarının tadı bozulmasın diye kalpli çikolatalarını yaptırdık. Nazar değmesin diye nazar boncuklarımız var. Bir de kalpli balonlarımız var. Onları bugün hediye ediyoruz...” dedi.

“Bizim için güzel bir anı oldu...”

Canan İlçiktoğ ve Ercan İlçiktoğ çifti 14 Şubat’ta evlenen çiftlerden. Canan İlçektoğ, nikah sonrası duygularını, “Çok mutluyum. Sevdiğim adamla nikah kıymak çok güzel bir duygu” derken, eşi Ercan İlçiktuğ ise, “14 Şubat bizim için güzel oldu. Güzel bir anı oldu. Çok mutluyuz...” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

“14 Şubat’ı özellikle seçtik...”

14 Şubat’ta evlenen bir diğer çift de, Selin Kayir ve Sabahattin Mübarek oldu. Gelin Selin duygularını, “Heyecan, mutluluk hepsi bir arada...” cümleleriyle ifade etti. Özel bir günde evlenmek istediklerini söyleyen Kayir, “14 Şubat’ı özellikle seçtik. Unutmamak için” dedi. Damat Mübarek ise, “Özel bir gün olduğu için seçtik. Heyecan, mutluluk hepsini bir arada hissediyorum...” dedi.

Sevgililer Günü’nü çiçeklerle karşıladılar...

Özel günlerde de yaş almış bireyleri yalnız bırakmayan Büyükşehir ekipleri, bu Sevgililer Günü’nde de onların kapısını çaldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinesiyle Büyükşehir’in Yaşlı Destek Birimi’ne kayıtlı vatandaşlara çiçek ve hijyen paketi hediye etti. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince hazırlanan çiçekler yaş almışların evinde büyüyecek.

 “Yaşlı Destek Birimi olarak biz yaşlılarımızın her zaman yanlarındayız..."

Sağlık İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaşlı Destek Birimi’nde görev yapan Filiz Akın, “Sevgililer Günü’nde 4 merkez ilçemize çiçek ve hijyen paketi dağıttık. Başkanımızın selamını götürdük. Çok memnun kaldılar...” dedi.

“Bugün de bizi unutmadılar...”

Aynur Demir, Yaşlı Destek Birimi’nin sürekli kendilerini aradığını, ilgilendiklerini anlatarak, “Bugün de bizi unutmadılar. Çok teşekkür ediyorum. Başkanımızdan çok memnunuz. Bu çiçeği yetiştiren emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bunu büyüteceğim güzel saksılara dikeceğim...” dedi.

“Sadece Sevgililer Günü’nde değil her zaman yanımızda oluyorlar...”

Büyükşehir Belediyesi’nin birçok hizmet ve etkinlikle yanlarında olduğunu ifade eden Mustafa Demir, “Sadece Sevgililer Günü’nde değil, her zaman yanımızda oluyorlar. Çok büyük hizmetlerde bulunuyorlar...” diye konuştu.

Semire Karaçay ise “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Vahap Seçer bize çiçek göndermiş çok teşekkür ederim. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun” derken, 75 yaşındaki Aysel Adlı da “Sevgililer Günü’nde Vahap Seçer bize çiçek gönderdi. Memnun kaldık...” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir, vatandaşların özel günlerinde de yanında olmayı sürdürdü....

Vatandaşların hem iyi hem kötü gününde yanında olan Büyükşehir ekipleri, merkezde vatandaşların uğrak noktalarından olan Forum AVM ve Kushimato Sokağı’nda Sevgililer Günü dolayısıyla kırmızı gül dağıttı. Ekipler, gül dağıtımı yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını vatandaşlara iletti.

Keskin: “Vatandaşlarımızın memnuniyetle yanında olmaya devam ediyoruz....”

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personellerinden Çağatay Keskin, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ kapsamında vatandaşların yoğun olduğu noktalarda çiçek dağıtarak onları bu özel günde mutlu etmek istediklerini ifade etti. Keskin, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hem iyi gününde hem kötü günlerinde memnuniyetle yanlarında olmaya devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

Vatandaşlar, ekiplerin dağıttığı çiçeklerle mutlu oldu....

Vatandaşlardan Orhan Akyürek, “Ben 65 yaşındayım ve 42 yıllık evliyim. Büyükşehir Belediyesi bana bu çiçeği verdi ya bana Mersin’i verselerdi bu kadar memnun olmazdım. Vahap Başkanımızdan memnunuz. Çalışmalarının devamını dilerim” derken Vatandaşlardan Gökçe Yedigöz ise, “Çok memnun oldum. Bence her kadın özeldir. Büyükşehir Belediyesi de böyle bir günü daha da özel kıldı....” dedi.

Vatandaşlardan Zahide Yüksel de çiçek dağıtımının çok düşünceli bir etkinlik olduğunu ifade ederek, “Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Ben Mersin’de Vahap Başkanımızla birlikte bir şeylerin değiştiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Vatandaşlardan Emine İrem Şahin, “Çok güzel ve çok ince düşünülmüş. Ben daha önce Büyükşehir Belediyesi’nde basketbol oynuyordum. Vahap Başkanımız spor alanında da çok büyük değişiklikler yaptı. Vahap Başkanımızla birlikte Mersin’de 7’den 70’e herkes düşünülüyor. Gençten yaşlısına, çocuktan yetişkinine herkes daha çok mutlu...” sözlerine yer verdi.

Ek küçük resmi