SEÇER, CHP TOROSLAR ADAYI ABDURRAHMAN YILDIZ’IN ‘DAYANIŞMAYI BÜYÜTME BULUŞMASI’NDA... | MERSİN MOZAİK

SEÇER, CHP TOROSLAR ADAYI ABDURRAHMAN YILDIZ’IN ‘DAYANIŞMAYI BÜYÜTME BULUŞMASI’NDA...

SEÇER, CHP TOROSLAR ADAYI ABDURRAHMAN YILDIZ’IN  ‘DAYANIŞMAYI BÜYÜTME BULUŞMASI’NDA... mersinmozaik.com

Seçer, “Sizlerin gayreti ve desteğiyle Toroslar’ı alacağız, kazanacağız. Biz 5 yıldır görevimiz gereği üzerimize düşeni yaptık. Bu kampanyada da gidip Torosların köylerini, mahallelerini her bölgesini gezerek, hem onlara 5 yıldır uzattığımız o sıcak eli tekrar uzatacağız ve gelecek 5 yıl için hem Toroslar ilçemizde hem Büyükşehir’de tekrar güvenlerini, desteklerini isteyeceğiz...

-“5 YIL DAHA AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ...”

-“BİZ KENDİMİZİ MEMLEKETE, HALKIMIZA ADADIK...”

-“TOROSLAR’I ALACAĞIZ, KAZANACAĞIZ...”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız’ın ‘Dayanışmayı Büyütme Buluşması’na katıldı.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena ve çok sayıda yurttaşın katıldığı etkinlikte Başkan Seçer, davul zurna ve halaylarla karşılandı.

Seçer: “5 yıl daha aynı şekilde devam edeceğiz...”

Etkinlikte yaptığı konuşmada Mersin halkını hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden kucakladıklarını söyleyen Başkan Seçer, “5 yıl nasıl geldiysek, 5 yıl daha sizlerin desteğiyle aynı şekilde devam edeceğiz. Mersin’de dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği hep beraber sağlayacağız...” dedi.

Abdurrahman Yıldız’ın Meclis üyeliği boyunca başarılı bir şekilde takım çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Seçer, “Sizlerin oylarıyla geldiği Meclis’te oyların hakkını verdi. Kendisine Mersin halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü Mersin halkının kim olursa olsun hakkını korudu...” diye konuştu.

“Biz kendimizi memlekete, halkımıza adadık...”

Seçim çalışmalarında saha değerlendirmelerini yaptıkları araştırmalarla ve rakamsal verilerle ortaya koyduklarını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Biz kendimizi memlekete, halkımıza adadık. Hepimiz böyle. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Mersin, Türkiye’nin özetidir. Bu bilinçle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz Bunu gururla, onurla söylüyorum...” ifadelerini kullandı.

“En büyük yol yatırımlarını Toroslar’a yaptık...”

Toroslar ilçesinin sosyoekonomik yapısına uygun olarak önemli hizmetler verdiklerini söyleyen Başkan Seçer, “En büyük yol yatırımlarını Toroslar’a yaptık. 30 yıldır başka bir zihniyet yönetiyor ama 5 yıldır kalbinden gelen sesi dinleyip, aklında yorumlayıp, orada karar alan anlayışla, herkesi kucaklayarak en büyük yatırımları bugüne kadar girilmemiş mahallelere yaptık. Sosyal politikalara en büyük bütçeleri, başta Toroslar olmak üzere tüm dezavantajlı bölgelere ayırdık. Bizim Mahalle Mutfağı meşhurdur, Türkiye’de örnektir. 10 TL’ye üç çeşit yemek. Sadece Toroslar’da 9 noktada var. İşte oranın sosyoekonomik yapısını gösteriyor. Diğer uyguladığımız politikalar, örneğin biz ilk sosyal yaşam merkezini Halkkent’e açtık...” dedi.

“Sizlerin gayreti ve desteğiyle Toroslar’ı alacağız, kazanacağız...”

31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkılacağına inandığını belirten Seçer, “Sizlerin gayreti ve desteğiyle Toroslar’ı alacağız, kazanacağız. Biz 5 yıldır görevimiz gereği üzerimize düşeni yaptık. Bu kampanyada da gidip Torosların köylerini, mahallelerini her bölgesini gezerek, hem onlara 5 yıldır uzattığımız o sıcak eli tekrar uzatacağız ve gelecek 5 yıl için hem Toroslar ilçemizde hem Büyükşehir’de tekrar güvenlerini, desteklerini isteyeceğiz. Sizler de yoldaşlarınızı yalnız bırakmayacaksınız buna canı gönülden inanıyorum...”ifadelerini kullandı.

“Toroslar gerçekten bu ülkenin özeti gibi aslında...”

Konuşmasında Toroslar’ın demografisinin Türkiye’nin bir yansıması olduğunu dile getiren CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız ise adaylığının da bir kent uzlaşısı, ortak fikrin, ortak idealin açığa çıkartılması ile gerçekleştiğini söyledi.

Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğine dikkat çeken Yıldız, “Toroslar’ın ciddi fiziki sorunları bir yana, orada yaşanması gereken kardeşlik ortamı bir türlü bugüne kadar oluşturulamadı. Toroslar gerçekten bu ülkenin özeti gibi aslında. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, memleketleriyle Türkiye’nin tamamının özeti halinde Toroslar. Dolayısıyla Toroslar aslında bizim hakikaten kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz, karşılayabileceğimiz, organize edebileceğimiz temel ilçelerinden bir tanesi...” dedi.

“Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz...”

Etkinlikte bulunan farklı kesimlerden katılımcılardan oluşan ortak aklın bunu başarabileceğine inandığını sözlerine ekleyen Yıldız, “Biz yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını, bu siyasi ortamı, Torosolar’da yaşama geçirebiliriz. Bu anlamda bu hazirunun ben çok ciddi işler yapabileceğini başarabileceğini düşünüyorum. Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz...” diye konuştu.

Asena: “Eşitlik, özgürlük ve adalet için destekliyoruz...”

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena ise seçim sürecinde yalnızca bir adayın değil önemli pek çok kavramın da desteklendiğini belirterek, “Sadece Abdurrahman Yıldızı değil; kendimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini destekliyoruz. Eşitlik, adalet, özgürlük, demokrasi ve ekoloji için, bu dünyayı çocuklarımıza sağlam bırakabilmek için destekliyoruz...” dedi.

“Mersin’de kazanmak demek Türkiye’ye bir işaret feneri yakmak demek...”

Mersin’deki seçim sonuçlarının tüm Türkiye açısından önemli olduğuna değinen Asena, “Mersin’de kazanmak demek Türkiye’ye bir işaret feneri yakmak, Türkiye’deki bütün kavgaları sona erdirecek bir iş birliğinin nasıl başarılacağını göstermek demek. Mersin seçimleri onun için çok önemli. 30 sene sonra Toroslar Belediyesi’ni almak kadar önemli olan şey bu belediyeyi halkın belediyesi kılabilmek. Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum. Zorlu ancak sonucu başarılı bir süreç olacağına inanarak hepinizi saygıyla selamlıyorum...” diye konuştu.

Konuşmaların ardından buluşma, müzikler ve halaylar ile devam etti.