CHP Yıldız’la Toroslar’da iddialı... | MERSİN MOZAİK

CHP Yıldız’la Toroslar’da iddialı...

CHP Yıldız’la Toroslar’da iddialı... mersinmozaik.com

Yıldız, “Biz yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını, bu siyasi ortamı, Torosolar’da yaşama geçirebiliriz. Bu anlamda oluşan birlikteliğin çok ciddi işler yapabileceğini başarabileceğini düşünüyorum. Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz...”

31 Mart seçimlerinde geri sayım sürereken çalışmalara devam eden Cumhuriyet Partisi adayı Abdurrahman Yıldız, Dayanışmayı Büyütme Buluşması’nda, Toroslar'da 30 yıllık kısırdöngüyü kıracaklarını söyledi.

Buluşmaya Büyükşehir Beleiye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Toroslar’ın demografisinin Türkiye’nin bir yansıması olduğunu dile vurgulayan CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, adaylığının da bir kent uzlaşısı, ortak fikrin, ortak idealin açığa çıkartılması ile gerçekleştiğine dikkat çekti.

Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğini ifade eden Yıldız, “Toroslar’ın ciddi fiziki sorunları bir yana, orada yaşanması gereken kardeşlik ortamı bir türlü bugüne kadar oluşturulamadı. Toroslar gerçekten bu ülkenin özeti gibi aslında. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, memleketleriyle Türkiye’nin tamamının özeti halinde Toroslar. Dolayısıyla Toroslar aslında bizim hakikaten kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz, karşılayabileceğimiz, organize edebileceğimiz temel ilçelerinden bir tanesi...” dedi.

Yıldız, “Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz...

Etkinlikte bulunan farklı kesimlerden katılımcılardan oluşan ortak aklın bunu başarabileceğine inandığını belirten Yıldız, “Biz yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını, bu siyasi ortamı, Torosolar’da yaşama geçirebiliriz. Bu anlamda oluşan birlikteliğin çok ciddi işler yapabileceğini başarabileceğini düşünüyorum. Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz...” şeklinde konuştu.