1 GÜN KALA SEÇİM COŞKUSU MERSİN’İ TAMAMEN SARDI... | MERSİN MOZAİK

1 GÜN KALA SEÇİM COŞKUSU MERSİN’İ TAMAMEN SARDI...

1 GÜN KALA SEÇİM COŞKUSU MERSİN’İ TAMAMEN SARDI... mersinmozaik.com

Başkan Seçer’e; Silifke’de CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut, Mezitli’de CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ve Yenişehir’de de Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit eşlik etti.

-BAŞKAN SEÇER’DEN 4 İLÇEDE COŞKULU OTOBÜS TURU...

-SİLİFKE’DEN AKDENİZ’E “VAHAP SEÇER” SESLERİ YÜKSELDİ...

SEÇER: “YARIN BİZİM ZAFER GÜNÜMÜZ OLACAK...”

MERSİN TARİHİ BİR OY FARKI ORTAYA KOYACAK...

BAŞKAN SEÇER SEVDALILARI İLÇELERİ BAYRAM ALANINA ÇEVİRDİ...

Seçim otobüsü ile Mersin’i karış karış gezmeye ve yurttaşların sevgisini hissetmeye devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu kez de seçime son 1 gün kala 4 ilçede otobüs turu düzenledi.

Sırasıyla Silifke, Mezitli, Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde otobüsle tur yapılırken, Mersin’den ‘Vahap Seçer...’ sesleri yükseldi.

4 ilçede yaşanan coşku ve sevgi seli, tüm Mersin’i sardı... 

Hizmetleri ile Mersin’i Türkiye’nin gündeminde tutan Başkan Seçer, ikinci 5 yılda da aynı şekilde hizmetler ile vatandaşlara dokunmaya devam edecek.

Seçim zaferini açıklamaya son 1 gün...

Sandığa gitmeye saatler sayan Mersin halkı, yerel seçime saatler kala yaşanılan coşku ile seçim zaferinin yakın olduğunu müjdeledi.

Başkan Seçer’i seçim otobüsü ile ilçelerinde gören yurttaşlar, o noktaları adeta bayram havasına çevirdi.

Yurttaşların sevgisi evlerden, sokaklardan taştı. ..

Seçer’i seçim otobüsü içerisinde gören yurttaşların ilgi ve sevgisi Silifke’den Akdeniz’e tek bir eksilme yaşamazken, coşku Silifke’den Mersin merkez ilçelere kadar katlanarak büyüdü.

4 ilçede mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde yurttaşlarla bir araya gelen Seçer’e yurttaşlar evlerinden, arabalarından, sokaklardan ve mahallelerden sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Seçer’e; Silifke’de CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut, Mezitli’de CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ve Yenişehir’de de Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit eşlik etti.

Seçer’e Silifke Atayurt’ta büyük coşku...

İlk olarak Silifke İlçesi Atakent Mahallesi’nden başlayan otobüs turu Silifke’nin pek çok mahallesini gezdi.

Gerçekleşen otobüs turunda, Seçer’i seçim otobüsü içinde gören yurttaşlar selam verip, desteklerini ifade ettiler.

Atayurt’ta seçim otobüsünü durduran ve büyük coşku ile davul zurna eşliğinde Seçer’i karşılayan yüzlerce Silifkeli hep bir ağızdan “Vahap Seçer...” dedi ve Seçer’e olan desteğini gösterdi.

Seçim şarkısı “Vahap Seçer Mersin Geçer...” sesleri ise tüm Mersin’de yankılandı.

Seçer: “Yarın bizim zafer günümüz olacak...”

Atayurt’ta seçim otobüsünü durduran Silifkelilere seslenen Başkan Seçer, yurttaşların Silifke’de CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut’u, Mersin Büyükşehir’de de kendisini ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanı seçeceklerini söyleyerek, “Yarın bizim zafer günümüz olacak. Hepinizi seviyoruz...” dedi.

Silifke’den oluşan uzun araç konvoyları ile de yurttaşlar “Başkan Vahap Seçer...” dedi.

Her ilçede aynı coşku...

Silifke’nin ardından Mezitli’ye geçen Seçer, yol boyunca seçim otobüsü ile halkı selamlamaya devam etti ve yolda da araçların ve motorların kornaları ile Seçer’e destek geldi.

Yol üzerinde pankartlar ile sık sık seçim otobüsü durdurulan Seçer, coşkulu bir otobüs turu gerçekleştirdi.

Mezitli’de Seçer’e coşkulu karşılama...

Seçer, otobüs turunu Mezitli İlçesi’nden devam ettirdi...

Tece Mahallesi girişinde yoğun bir kalabalık ve coşku ile karşılanan Seçer, Mezitli’yi de sokak sokak gezdi.

Mersin’i karış karış gezen Seçer, her gittiği yerde büyük coşku içerisinde bir otobüs turu gerçekleştirdi.

Akdeniz ve Yenişehir de bütün ilçeler gibi kararını verdi, “Vahap Seçer...” dedi

Mezitli’nin ardından Akdeniz’de süren otobüs turu, son olarak da Yenişehir İlçesi’ne gitti.

Akdeniz’de İlçesi’nde de halkı selamlayan Seçer, özelikle Hastane Caddesi’nde otobüsün etrafını bir an olsun bile yalnız bırakmayan yurttaşların sevgisiyle karşılaştı.

Seçer, buradan da otobüs turunu Yenişehir’de devam ettirdi.

Karış karış kenti dolaşmaya devam eden Seçer, özellikle Yenişehir İlçesi sahil bandında sahilin tadını çıkaran gençlerden büyük ilgi gördü.

Mersinliler seçimin sonucunu sokaklardan haykırdı...

İkinci 5 yıllık hizmet süresine saatler kalan ve hizmetleri hız kesmeden devam ettirecek olan Başkan Seçer’i seçmeye Mersinliler çok az kaldığını sokaklardan haykırdı.

Yurttaşlar, Türkiye’nin, memnuniyeti en yüksek Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i yeniden göreve seçmek için memnuniyetle saatleri saydığını ifade ettiler.

İşçisinden esnafına, kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına tüm Mersin halkı, halkın Başkan’ı Vahap Seçer’i, uğradığı her noktada sevgiyle karşıladı.

Hizmet İttifakı’nın Başkan’ı Vahap Seçer’i karşısında gören ve sevgileri evlerinden, dükkanlarından taşan yurttaşlar, trafikte de araçlarının kornaları ile desteklerini sürdürdü.

Başkan Seçer, her gittiği ilçeden büyük bir sevgi ile uğurlandı.