Mersin’de bayram önlemleri tamam... | MERSİN MOZAİK

Mersin’de bayram önlemleri tamam...

Mersin’de bayram önlemleri tamam... mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, “Bütün sağlık birimlerimizde toplam 7.500 personel, 71 ambulans ve ambulanslarda 213 sağlık personeli görev yapacaktır. Görev alacak bütün personelimize başarılar diliyorum. Trafikte seyredecek olan vatandaşlarımıza kazasız, kayıpsız, bayram sevincinin hüzne dönüşmediği, sağlıklı, güvenli, hayırlı yolculuklar temenni ediyorum. Bu vesileyle Mersinli hemşehrilerimizin, bütün milletimizin Ramazan Bayramını içten en iyi dileklerimle kutluyorum.”

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli- Çeşmeli yol kontrol noktasında, Ramazan Bayramı çerçevesinde alınan trafik tedbirleri kapsamında denetim yapan Emniyet ve Jandarma ekipleriyle bir araya gelerek, araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlara trafik tedbirleri ile ilgili hatırlatmalarda bulunup bayramlarını kutladı.

Vali Pehlivan, Ramazan Bayramı günlerini de içine alan 9 günlük tatil haftasını huzur, güven ve esenlik içinde geçirmelerini temin etmek için Mersin  genelinde alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu:

Vali Pehlivan, konuyla ilgili olarak, “24 saat esasına göre; Günde 2.700 güvenlik personeli (9 gün boyunca toplamda 24 binin üzerinde personel), 1.300 araç, 112 Acil Çağrı Merkezimizde 165 personel, Hastanelerimizin Acil Servislerinde doktorlarımız dahil günlük 2.900 sağlık çalışanı olmak üzere;

Bütün sağlık birimlerimizde toplam 7.500 personel, 71 ambulans ve ambulanslarda 213 sağlık personeli görev yapacaktır.

Görev alacak bütün personelimize başarılar diliyorum.

Trafikte seyredecek olan vatandaşlarımıza kazasız, kayıpsız, bayram sevincinin hüzne dönüşmediği, sağlıklı, güvenli, hayırlı yolculuklar temenni ediyorum.

Bu vesileyle Mersinli hemşehrilerimizin, bütün milletimizin Ramazan Bayramını içten en iyi dileklerimle kutluyorum.” görüşlerini dile getirdi.

Vali Pehlivan’a; Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy eşlik etti.