Bu da süt kuyruğu… | MERSİN MOZAİK

Bu da süt kuyruğu…

Bu da süt kuyruğu… mersinmozaik.com

Tepkili vatandaş,” Marketlerde değişik marka katkılı paket sütler 25-40 lira arasında satışa sunuluyor, burada 20 lira nerdeyse yarı fiyat. Satışa sunulan sütün katkısız ve hesaplı oluşu özellikle dar gelirli vatandaşları buraya yöneltince kuyruk oluşuyor. Ülkede tarım ve hayvancılık bitme noktasında. Bakalım daha hangi kuyruklara gireceğiz…”

Ekonomideki kötü gidişat toplumsal yaşama her gün ayrı yenilikler ekliyor…

Son zamanlarda özellikle dar ve orta gelirli tüketicilerin uğrak yerine dönüşen hesaplı ürünler satan manavların çoğunlukta olduğu Yenişehir Alanya Sokağı’nda vatandaşlar, ilgili işyeri önünde süt almak için sıraya giriyorlar.

Litresi 20 liradan satılan sütü alabilmek için toplanan her yaştan vatandaş, marketlerdeki katkılı sütün pahalılığından yakınıyorlar.

Günün erken saatlerinde gelen sütten tükenmeden almak için sıraya giren bir tüketici, ülkede tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini belirterek,”Süt zaman zaman az gelip çabuk tükeniyor. Marketlerde değişik marka katkılı paket sütler 25-40 lira arasında satışa sunuluyor, burada 20 lira nerdeyse yarı fiyat. Satışa sunulan sütün katkısız ve hesaplı oluşu özellikle dar gelirli vatandaşları buraya yöneltince kuyruk oluşuyor. Ülkede tarım ve hayvancılık bitme noktasında. Bakalım daha hangi kuyruklara gireceğiz…”diye yakındı.