| MERSİN MOZAİK

mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, “Uluslararası düzeyde ziyadesiyle önemli bir spor organizasyonu Final Four’a Mersin olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz...

Mersin’de düzelenen Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi Final 4 müsabakaları başladı.

Villeneuve-d’Ascq LM - ZVVZ USK Prag maçı 84-78,  Çukurova Basketbol- Fenerbahçe Alagöz maçı 80-89 skorlarla sonuçlandı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan müsabakaları izledi.

İlk kez Anadolu’da bir şehirde, Mersin İlimizde düzenlenmekte olan Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi Final 4’da şampiyonluk için mücadele eden takımları tebrik eden Vali Pehlivan, “Uluslararası düzeyde ziyadesiyle önemli bir spor organizasyonu Final Four’a Mersin olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Spor şehri Mersin İlimizin başarılı takımı Çukurova Basketbol takımımız başta olmak üzere dörtlü final müsabakalarına katılmaya hak kazanan bütün takımları tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Şampiyona vesilesiyle İlimize gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bu organizasyona katkı sunan destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere bütün kişi ve kurumlara, emeği geçen herkese, spor salonunu dolduran bütün spor severlere teşekkür ediyorum.” dedi.