Mezitli’de Emir Can İğrek’le 23 Nisan Coşkusu! | MERSİN MOZAİK

Mezitli’de Emir Can İğrek’le 23 Nisan Coşkusu!

Mezitli’de Emir Can İğrek’le 23 Nisan Coşkusu! mersinmozaik.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 104. açılış yıldönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken; Mezitli Belediyesi tarafından da Soli Arena Konser Alanı’nda Emir Can İğrek konseri düzenlendi. Konsere 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Mezitli halkının yüzde 63’ünün desteğini alarak Mezitli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ‘Genç Başkan’ Ahmet Serkan Tuncer ile eşi Seçil Tuncer’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi  Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok ile CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmazda katıldı.

-Başkan Tuncer: “Bizlere Güvenin, Bizlere İnanın, Bizleri Sevin...”

Mezitli Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize ettiği Emir Can İğrek konseri öncesi coşkulu kalabalığa seslenen Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Mezitli Belediyesi; gencine, kadınına, çiftçisine, emeklisine, esnafına sahip çıkan bir belediye olacak. Sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağız. Bizlere güvenin, bizlere inanın, bizleri sevin. Bizler sizi çok seviyoruz...” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yıldönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken; Mezitli Belediyesi tarafından da Soli Arena Konser Alanı’nda Emir Can İğrek konseri düzenlendi. Konsere 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Mezitli halkının yüzde 63’ünün desteğini alarak Mezitli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ‘Genç Başkan’ Ahmet Serkan Tuncer ile eşi Seçil Tuncer’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi  Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok ile CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmazda katıldı.

Belediyenin Tüm Hoparlörlerinden Emir Can Çalındı!

Konserine ‘Kor’ şarkısıyla başlayan Emir Can İğrek, şarkının ‘Belediyenin tüm hoparlörlerinden Müzeyyen çalınsın’ sözlerini, Mezitli’de ‘Belediyenin tüm hoparlörlerinden Emir Can çalınsın’ şeklinde değiştirdi. Alanı dolduran on binlere ‘Beyaz Skandalım’, ‘Nalan’, ‘Dargın’, ‘Ali Cabbar’ ve ‘Beyoğlu’ gibi sevilen şarkılarını seslendiren İğrek’i, hayranları ise ellerindeki dövizlerle karşıladı. Mersin’e sık sık geldiğini belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden İğrek, “Güzel bir akşam, hava güzel. Biz mutluyuz, siz mutlu musunuz burada olmaktan...” sözleriyle kalabalığa seslendi. O sırada coşkulu kalabalık, duydukları memnuniyeti alkışlar ve ıslıklarla yansıttı.

Miniklerden İğrek’e Anlamlı Hediye: ‘Can Dostum’

Mezitli Belediyesi’nin çocuk gündüz bakımevi öğrencileri, günler öncesinden hazırladıkları anlamlı hediyeyi konser için Mezitli’ye gelen Emir Can İğrek’e sahnede takdim etti. Çocukların hazırladıkları tabloda, Emir Can İğrek ile Onur Can Özcan’ın fotoğraflarının yanı sıra ‘Can Dostum’ şarkısının sözleri yer aldı. İğrek, 2018 yılında Şile’de denize açıldıktan sonra teknenin alabora olup batması sonucu yaşamını yitiren müzisyen dostu Onur Can Özcan için bestelediği ‘Can Dostum’ şarkısına da konserde ses verdi.

Tuncer: “Bu Başkanınız Atatürk İlke ve İnkılaplarının Arkasında Aslanlar Gibi Duracak...”

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer de konser öncesi “İyi akşamlar Mezitli, iyi akşamlar Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri, iyi akşamlar aydın Mezitli, Cumhuriyetçi Mezitli, çağdaş Mezitli” sözleriyle selamladığı kalabalığa; “Bugün burada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz. Çocuklarımıza, Atatürk’ümüzün hediye ettiği ilk bayramımızı kutluyoruz. Şuna inanın; bu kardeşiniz, bu abiniz, bu başkanınız her zaman Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatacak ve onun arkasında aslanlar gibi duracak...” sözleriyle seslendi.

Ek küçük resmi

Tuncer: “Sizlerle Birlikte Çok Güzel İşler Yapacağız...”

Emir Can İğrek gibi Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan sanatçıların bundan sonra da Mezitli halkıyla bir arada olacağını vurgulayan Başkan Tuncer, “Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. Mezitli gencine sahip çıkan bir belediye olacak, kadınına sahip çıkan bir belediye olacak; çiftçisine, emeklisine, esnafına sahip çıkan bir belediye olacak. Sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağız. Bizlere güvenin, bizlere inanın, bizleri sevin. Bizler sizi çok seviyoruz...” dedi.

Başarır: “31 Mart’tan Sonra Umutlanan Genç Kardeşlerimi Görüyorum...”

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde saygıyla ve özlemle eğildiğini vurgulayarak; “Burada gençleri görüyorum, genç kardeşlerimi görüyorum. 31 Mart’tan sonra umutlanan genç kardeşlerimi görüyorum. Size söz vermiştik;‘Mezitli’yi, Mersin’i, Afyon’u, Uşak’ı, Kütahya’yı, İstanbul’u, Bursa’yı kazanacağız’ demiştik. Size bir söz daha veriyoruz;ilk seçimde Çankaya’ya Cumhuriyet’in evladı bir cumhurbaşkanını hep beraber yollayacağız. Gençler, artık üzülmeyeceksiniz. Bu ülkenin kaynakları, nimetleri bir avuç zengin, bir avuç seçkin arasında paylaşılmayacak. Artık adalet gelecek. Artık lale devri bitecek;eşitlik gelecek,mülakat kalkacak.Amcası, dayısı olanlar bir yere gelmeyecek. Bu ülkenin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlaları; siz eşit bir şekilde yarışacaksınız...” diye konuştu.

Başarır: “Size Bir Söz Daha Veriyorum; Bunu Genç Başkan Ahmet Serkan Tuncer Yapacak...”

Alanı dolduran gençlere teşekkür eden Başarır, sözlerini şöyle sürdürdü; “Mezitli’nin binlerce genci burada. Size son olarak bir söz daha veriyorum; Mersin’de artık bu meydanlarda en sevdiğiniz sanatçılar gelecek, sizlerle buluşacak. Bunu kim yapacak? Genç Başkan Ahmet Serkan Tuncer yapacak. Gençler, genç başkanı Mezitli’ye koyduk. Bodrum’a 29 yaşında bir kardeşinizi belediye başkanı yaptık. Türkiye’nin her yerinde siyaset yaşını gençleştirdik. Türkiye’yi artık sizler yöneteceksiniz. Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz.”

Ek küçük resmi