Kılıçtaroğlu Mersin’de on binlere seslendi... | MERSİN MOZAİK

Kılıçtaroğlu Mersin’de on binlere seslendi...

Kılıçtaroğlu Mersin’de on binlere seslendi... mersinmozaik.com

Cumhuriyet Meydan’ında mitinge izin verilmeyen Kılaçtaroğlu, yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadı yerindeki alanda konuştu. Alana eşi Selvi Kılıçtaroğlu ile giren CHP Genel Başkanı vatandaşları alkışlar arasında selamlarken, alandan Tayyip Erdoğan istifa sloganları yankılandı.

Erken seçim isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, “Milletin Sesi” mitinginde yoğun ilgiyle karşılandı.

Cumhuriyet Meydan’ında mitinge izin verilmeyen Kılaçtaroğlu, yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadı yerindeki alanda konuştu.

Alana eşi Selvi Kılıçtaroğlu ile giren CHP Genel Başkanı vatandaşları alkışlar arasında selamlarken, alandan Tayyip  Erdoğan istifa sloganları yankılandı.

Ara sokakların bile dolup taştığı mitinge, milletvekilleri, çevre illerin belediye başkanları, millet ittifakına mensup vatandaşlar da destek verdi.

Kendisinden iki çiftçi, bir esnaf ve atanamayan öğretmen ile psikolojik danaıçmah kürsüye çıkarak sorunlarını dilde getirdiler…

Erken seçim isteğini yineleyen Kemal Kılıçtaroğlu, yapılacak seçimde AKP iktidarının vatandaşın oylarıyla gönderileceğini söyledi.

Sarayın vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmediğinin altını çizen CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu,”Öncelikle üzüntülüyüz. Şehidimiz var. Assubay Üstçavuş Celil Mutlu, gidip yakınlarına başsağlığı diledik. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum. Saray vatandaşın durumunu görmüyor. 6 aya düze çıkılacakmış. Kötü yönetim nedeniyle insanlarımız fakirleşti. TÜİK sanal verilerle uydurma enflasyon hesaplıyor. Gidip nasıl ve hangi verilere göre enflasyon hesabını sormak istedik duvarla karşılaştık. Ama gitmeleri yakındır. Kötü yönetime son verip insanlarımızın sorunları çözeceğiz. Bu memlekette bir tek çocuğun yatağa aç girmemesini sağlayacağız…”şeklinde konuştu.