Vali Su’dan Mut’a ziyaret... | MERSİN MOZAİK

Vali Su’dan Mut’a ziyaret...

Vali Su’dan Mut’a ziyaret... mersinmozaik.com

Toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl’ün yanı sıra; Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, bölge müdürleri, kurum müdürleri ile ilçe muhtarları katıldı.

Vali Ali İhsan Su, “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Mut ilçe muhtarlarıyla bir araya gelirken, vatandaşlarla buluşarak sorun ve talepleri de dinledi. 

Mut Ziraat Odası toplantı salonunda Mut ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Su, "İçişleri Bakanlığımızın genelgesi gereğince muhtarların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdik."dedi.

Muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini kaydeden Vali Ali İhsan Su, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunu vurguladı.

Vali Su sözlerinin sonunda muhtarlarla buluşma toplantılarını her ilçede sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, toplantının hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra toplantı, muhtarların tek tek söz alarak, temsil ettikleri mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmeleri ile devam etti.

Toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl’ün yanı sıra; Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, bölge müdürleri, kurum müdürleri ile ilçe muhtarları katıldı.                      

Vali Ali İhsan Su, Mut temasları kapsamında vatandaşlarla da bir araya geldi. 


Halk Eğitim Merkezinde Valiliğimiz tarafından düzenlenen programda, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini ilk ağızdan dinlemek ve sohbet etmek amacıyla bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Su, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının 7 gün 24 saat boyunca görevinin başında, vatandaşın hizmetinde olduğunu vurguladı.

Konuşmasının devamında ilimizde sağlık ve diğer sektörlerde yapılan yatırımlara değinen Vali Ali İhsan Su, sözlerine Mut OSB’de yapılmakta olan yatırımlar ile Mut ilçesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak devam etti.

Buluşmada, Vali Su vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Vatandaş buluşmasının ardından Mut Halk Eğitim Merkezindeki Kilim Dokuma ve Bağlama Yapım atölyesini ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet eden Vali Su, burada bağlama ustası ve sanatçısı Ali Rıza Yılmaz’dan türkü dinledi.

İlçe programları kapsamında son olarak Yazalanı Mahallesi Cemevi ziyaret eden Vali Su, Doğu Akdeniz Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Mut Şube Başkanı ve Cemevi Yöneticisi Mehmet Baki ve beraberindekilerle sohbet etti. Ziyarette Dernek Başkanı Baki, Cemevine yapılan hizmet ve desteklerden dolayı Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür etti.