Vali Su’nun etkinlik trafiği… | MERSİN MOZAİK

Vali Su’nun etkinlik trafiği…

Vali Su’nun etkinlik trafiği… mersinmozaik.com

Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Şubat ayı toplantısına başkanlık eden Vali Ali İhsan Su, kurumlar arası koordinenin önemine dikkat çekti.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, gün içerinde katıldığı hizmet etkinliklerinde bilgi alıp görüş bildirdi.

Vali Ali İhsan Su, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçesinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri toplantısı, Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Şubat ayı toplantısı ve Kent Tarihi Müzesi bünyesindeki Hat ve Tezhip kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulunup konulara yönelik görüşlerini aktardı.

Beden Eğitimi öğretmelerinin Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantısında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak yürüttüğü İlkokul Fiziksel Etkinlikler (İFET), okul sporları müsabakaları ve sportif yetenek tarama faaliyetleri hakkında beden eğitimi öğretmenlerine bilgilendirme yapılarak öğretmenlerin süreçte karşılaştıkları sorunlar Vali Ali İhsan Su’ya anlatıldı.

Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Şubat ayı toplantısına başkanlık eden Vali Ali İhsan Su, kurumlar arası koordinenein önemine dikkat çekti.

Kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin daha da geliştirilmesi açısından son derece verimli geçen toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.