A. Galip Özkan, ”Sosyaldemokrasiye güç katacağız…” | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan, ”Sosyaldemokrasiye güç katacağız…”

A. Galip Özkan, ”Sosyaldemokrasiye güç katacağız…” mersinmozaik.com

Tek listeyle gidilen seçimde, A.Galip Özkan’ın başkanlığındaki Sosyal Demokrasi Derneği’nin yönetimi, Rıza Turan, Adem Topçu, Ayşe Kaşur, Ali Önay, Mahmut kaçan ve R.Galip Ülkü’den oluştu.

Sosyal Demokrasi Derneği’nin Mersin Şube Başkanlığına A.Galip Özkan seçildi.

Pandemi koşulları nedeniyle Dernek Ofisinde gerçekleştirilen genel kurula üyelerin yanı sıra sosyaldemokrat çevrelerde ilgi gösterdi.

Divan Başkanlığı’nı Nevzat Erol’n yaptığı genel kurulda Sosyal Demokrasi Derneği’nin düşünce kuruluşu olduğunun altı çizildi.

Tek listeyle gidilen seçimde, A.Galip Özkan’ın başkanlığındaki Sosyal Demokrasi Derneği'nin yönetimi,  Rıza Turan, Adem Topçu, Ayşe Kaşur, Ali Önay, Mahmut kaçan ve R.Galip Ülkü’den oluştu.

Genel kurula iştirak eden üyelerin oybirliğiyle Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şube Başkanı seçilen A. Galip Özkan, en büyük gücün örgütlü güç olduğunu belirterek,” Pandemi koşulları nedeniyle dernek çalışmaları kısıntıya uğradı. Doğal olarak arkadaşlar kendi içlerine döndüler. Düzenleyeceğimiz etkinlik, yapacağımız çalışmalarla, bir düşünce kuruluşlu olan Mersin Sosyal Demokrasi Derneği’nin ilgi odağına dönüştüreceğiz. En büyük güç örgütlü güçtür, bu ilkeden hareketle her mahallede bir temsilci belirleyip yelpazeyi genişleteceğiz. Derlenip toparlanıp sosyaldemokrasiye güç katacağız. Bizden önce görevde bulunan arkadaşlarımızın özverilerine teşekkür ediyorum...“dedi.