Meral Akşener,” Sizi dinlemeyeni sandıkta cezalandıracaksınız…” | MERSİN MOZAİK

Meral Akşener,” Sizi dinlemeyeni sandıkta cezalandıracaksınız…”

Meral Akşener,” Sizi dinlemeyeni sandıkta cezalandıracaksınız…” mersinmozaik.com

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,"Şuculuğu-buculuğu bir kenara koyup sizi dinlemeyeni sandıkta cezalandıracaksınız. "çağrısında bulundu.

Mersin ve çevresinde incelemelerde bulunan Millet İttifakı bileşenlerinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın vatandaşı birbirine düşürme oyununa gelinmemesini istedi.

Vatandaşın çocuklarının iş bulamadığı bir ortamda değişik kurumlardan 10-11 maaş alınmasının haram olduğunu vurgulayan Akşener,"Sizin çocuklarınız evde otururken birçok kurumdan maaş alan danışmaların varlığı kabul edilemez; haramdır, kul hakkı yemektir."dedi

Esnafın ülkenin bel kemiği olduğunun altını çizen Meral Akşener,  insanı açlığa mahkûm etmenin hak olmadığının altını çizerek, “Suculuk, buculuk üzerinden oy almak herkesin kolayına gidiyor. Şapkamı koysam, ceketimi koysam seçtiririm-seçilirim modeli öne geçti. Seçmen velinimet olmaktan uzun zaman önce çıktı. Zam yapılırken size soruluyor mu? 11 maaş alan danışmanlara maaşlar ödenip, çiftçiye hakaret edilirken size soruluyor mu, hayır. Bölünmeye devam edersek, sizin gerçek derdinizin konuşulmasını engelleyenlerin yolundan yürürsek işte 100 kilo limonla bir süre sonra 1 çuval gübre alamazsınız."şeklinde konuştu.

Zaman zaman vatandaşları da dinleyen Akşener, " Bu milletin sesi duyuluncaya kadar, bu milletin sesini ağalar duyuncaya kadar gezmeye devam edeceğiz. İktidar olduğumuzda Erdemli'den başlayarak Mersin'in tümünün en iyi şekilde hizmet alması için var gücümüzle çalışacağız. Mersin'in bize emanet olduğunu söylemek için buradayım. Bütün olumsuzlukların giderilmesinin yolu haksızlığın, hukuksuzluğun, kul hakkı istismarının ortadan kalmasıdır. Sarayda sefa sürenler, Gelin görün bakayım burada tiyatro mu var? Gördüm ki Mersin sahipsiz, bundan sonra ele ele vereceğiz ve Mersin’i Türkiye’nin en iyi ekonomiye sahip, en iyi eğitime sahip, en iyi istihdama sahip il haline getireceğiz. Limonun, günahtır. 100 kilo limonla 1 çuval gübre alınması ayıptır. Şaka gibi bir Tarım Bakanı var. Almanya, Hollanda, Fransa çitçisi kazanıyor. Sayın Bakan’ın çok ahbap olduğu Kanada çiftçisi de kazanıyor. Peki siz neden bu durumdasınız? Çünkü burayla alakaları yok. Onun için şuculuğu-buculuğu bir kenara koyup sizi dinlemeyeni sandıkta cezalandıracaksınız."çağrısında bulundu.