Alzheimer Derneği ilkeleri başarıyor... | MERSİN MOZAİK

Alzheimer Derneği ilkeleri başarıyor...

Alzheimer Derneği ilkeleri başarıyor... mersinmozaik.com

Prof. Dr. Aynur Özge,"Türkiye’nin ilk Alzheimer-Demans İhtisas Merkezi olarak bu zamana kadar verdiğimiz engelli odaklı hizmetlerin Erişilebilirlik Belgesi ile tescillenmesi bizi çok gururlandırmıştır...."

Başkanlığını Prof. Dr. Aynur Özge'nin yürüttüğü TAD Mersin Şubesi kurulduğu günden beri çağdaş anlayışı, insancıl tutumu, yetkin çalışmalarıyla Mersinliler'in beğenisini topluyor.
Son olarak  Alzheimer-Demans Engelli Bakım Merkezi'nin erişilebilirlik Logosunu tanıttı.
BelgelerinTakdimi Toplantısı' nda engelli bireyler için binaların uygunluğunu onaylayan erişilebilirlik belgesini ve bayrağını Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya'nın da katıldığı etkinlik düzenlendi.
Toplantıya ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatma Öncü,Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzman Doktor Orhan Koç ,Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin çevrim içi, Vali Yardımcısı  Abdülhamit Erguvan , Mersin Cumhuriyet Başsavcısı  Ömer Faruk Güngör ise bizzat katılımlarıyla destek verdiler.
Merkezin Erişilebilirlik Belgesi ile tescillenmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Prof. Dr. Aynur Özge,"Türkiye'nin ilk Alzheimer-Demans İhtisas Merkezi olarak bu zamana kadar verdiğimiz engelli odaklı hizmetlerin  Erişilebilirlik Belgesi ile tescillenmesi bizi çok gururlandırmıştır...."dedi.