Vali Su Silifke’de… | MERSİN MOZAİK

Vali Su Silifke’de…

Vali Su Silifke’de… mersinmozaik.com

İl genelinde olduğu gibi Silifke’de hizmet çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vali Ali İhsan Su; “Bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız elimiz, ayağımız siz değerli muhtarlarımızsınız. Biz sizler vasıtasıyla o mahalleyi tanıyor biliyoruz...” dedi.

İl genelinde inceleme araştırmalarını sürdüren Mersin Valisi Ali İhsan Su, temas rotasını batıya çevirdi.

Slifke ve çevresinde kitapevi açılışı yapıp Silifke OSB Müteşebbis heyeti ve yöre muhtarlarıyla görüştü.

Vali Ali İhsan Su, ilk olarak Atayurt Ortaokulu’nda ‘Zeliha Sarı Kitabevi’nin açılışını gerçekleştirildi.

Atayurt Ortaokulu'nda hayırsever Halil Sarı tarafından yaptırılan kitabevinin açılışında Vali Su’ya Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin eşlik ederken, Zeliha Sarı Kitap Evi'nde öğrencilerin mini müzik sunumundan sonra  öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. 

Okul ve okulun kapalı spor salonu gezen Vali Su, kros ve voleybolda derece alan öğrenciler tebrik edilip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Temaslarında Silifke Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ve müteşebbis heyet toplantısına başkanlık eden Vali Ali İhsan Su, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar’dan oluşan katılımcılardan bilgi aldı.

Vali Ali İhsan Su ayrıca, “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında vatandaşların da katıldığı Silifke muhtarlarıyla gerçekleştirilen görüşmede - buluşarak sorun ve talepleri dinledi. 

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Silifke muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Su, toplantının İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda muhtarların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

İl genelinde olduğu gibi Silifke’de hizmet çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vali Ali İhsan Su;Bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız elimiz, ayağımız siz değerli muhtarlarımızsınız. Biz sizler vasıtasıyla o mahalleyi tanıyor biliyoruz.” dedi.

Vali Ali İhsan Su, muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini vurgulayarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunun altını çizdi.