Vali Ali İhsan Su’dan 8 Mart Ziyaretleri | MERSİN MOZAİK

Vali Ali İhsan Su’dan 8 Mart Ziyaretleri

Vali Ali İhsan Su’dan 8 Mart Ziyaretleri mersinmozaik.com

Vali Su ve Zeliha Su, ziyaret sırasında aile üyeleri ile yakından ilgilendi. Ailelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak istek ve taleplerini dinledi.

Vali Ali İhsan Su, Eşi Zeliha Su’nunda katılımıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamımda bir dizi ziyarette bulundu.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamada,”Sayın Valimiz Eşi Zeliha Su Hanımefendinide katılımıyla ülkemizin birliği ve bütünlüğü ile aziz milletimizin huzur ve güveni için şehadet makamına erişen kahraman şehitlerimizin eş ve yakınları ile sosyal ekonomik destek ve engelli evde bakım hizmetinden yararlanan ailelerimizi ziyaret etti.

Vali Su ve Zeliha Su, ziyaret sırasında aile üyeleri ile yakından ilgilendi. Ailelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak istek ve taleplerini dinledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette Vali Su devlet ve millet olarak her zaman ailelerimizin yanında olduklarını ifade etti” denildi.

 

Vali Su ayrıca okul müdürleriyle  de buluştu,kadınların ülkemizin ve ilimizin gelişmesinde çok büyük roller üstlendiğini belirten Vali Su, siyasette, sanatta, ekonomide, sanayide, kültürde, sporda, eğitimde ve her alanda kadınların çok büyük etkisi ve katkısının olduğunu söyledi. 

Vali Su sözlerinin devamında; “Kadınlarımız her alanda ülkemiz için memleketimiz için gayret ediyor, çalışıyor. Sizler de eğitim alanında bu yükü yüklenmiş, eğitimin kalitesini daha da yükseltmeyi amaç edinmiş ve okullarımızda çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi için gayret eden hanımefendilersiniz. Kadınlarımızla ülkemizi geleceğe taşıyabiliyoruz ve taşıyacağız. Sizlere bu özel günde eğitime verdiğiniz destekler ile birer anne ve eş olarak yaptığınız katkılardan dolayı özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.