Mersin’de Kaftancıoğlu ve Sam konuşuluyor… | MERSİN MOZAİK

Mersin’de Kaftancıoğlu ve Sam konuşuluyor…

Mersin’de Kaftancıoğlu ve Sam konuşuluyor… mersinmozaik.com

Şevval Sam 8 Mart akçamı Barış Meydanı’nda verdiği konserde söylediği parçalar ve güzel hareketlerle kitleri coştururken, Canan Kaftancıoğlu ise özellikle Mezitlili kadınlarla kurduğu diyaloglarda sempati topladılar...

Hafta başında kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Mersin’e gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Sanatçı Şevval Sam, aradan 3 gün geçmesine karşın kent gündemindeki yerlerini koruyorlar.

Kamuoyunca benimsen kimselerin toplumdaki tekdüzeliği bir ölçüde giderirken, etkinliklere öncülük eden yöneticilerin hanesine de artı olarak yansıyor.

Şevval Sam 8 Mart akçamı Barış Meydanı’nda verdiği konserde söylediği parçalar ve güzel hareketlerle kitleri coştururken, Canan Kaftancıoğlu ise özellikle Mezitlili kadınlarla kurduğu diyaloglarda sempati topladılar.

Büyükşehir Belediyesi’nin kentet taşıdığı sanatçı trafiğinin 1970’li yılların festivallerini çağrıştırdığının konuşulduğu sohbetlerde,”Düzenlenen ücretsiz konserler ekonomik sıkıntıdan bunalan vatandaşların biraz olsun bunalmışlıkları dağıtıyor. Mersin 1970’li yıllarda benzer güzellikleri çok yaşadı. Zeki Müren’inden, Müzeyyen Senar’a kadar kimler gelmedi ki. Sosyaldemokrat belediyecilik anlayışı vatandaşı daha sıcak kucaklıyor…”görüşleri dile getiriliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun toplumdan yana iktidara karşı muhalif duruşu, toplumla çabuk kaynaşması özellikle politik çevrelerin ve kadın örgütlerince içtenlikle benimseniyor.