A.Galip Özkan’dan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması... | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan’dan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması...

A.Galip Özkan’dan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması... mersinmozaik.com

A. Galip Özkan, yaşamın vazgeçilmezi olan doktorlar ve sağlık emekçilerinin çok ağır koşullarda özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Şiddet, ağır çalışma koşulları, özlük haklarının yanı sıra son günlerde de gitsinler tartışmalarıyla gündeme gelen doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nı sorunların çözümünü isteyerek kutlayacaklar.
Kamuoyundan yoğun destek gören doktorların Tıp Bayramı'nı, Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan da kutladı.
Mersinmozaik.com'a değerlendirme yapan A. Galip Özkan, yaşamın vazgeçilmezi olan doktorlar ve sağlık emekçilerinin çok ağır koşullarda özveriyle çalıştıklarını belirterek,"Doktorlar ve sağlık emekçileri iki yıldır devam eden Pandemi sürecinde özveriyle kapasitelerinin üstünde güç harcayarak çalışıyorlar, özlük hakları sağlanıp çalışma koşulları iyileştirilmesi yerinde farklı tartışmalarla gündem konusu yapılması özücü. Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi olarak, sağlıkçılarımızın en kısa zamanda daha elverişli ortamlarda hizmet sunmaları umuduyla 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz..."dedi.