MESKİ PERSONELİNE LİDERLİK EĞİTİMİ... | MERSİN MOZAİK

MESKİ PERSONELİNE LİDERLİK EĞİTİMİ...

MESKİ PERSONELİNE LİDERLİK EĞİTİMİ... mersinmozaik.com

Yetişkin eğitimi prensipleri çerçevesinde verilen eğitimler, katılımcıların sergileyecekleri öğrenme transferinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla; eğitim oyunları, videolar, testler, rol oyunları, farkındalık yaratan çalışmalar ve uygulamalarla desteklendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde çeşitli kademelerde görev üstlenen personele "Akademi Yönetim ve Liderlik Eğitimi” verildi.

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. İ. Efe Efeoğlu tarafından verilen Eğitimde konuşan MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, eğitimin amacının anlatarak katılımcılara teşekkür etti. MESKİ’de istihdam edilen farklı kademelerdeki yöneticilerin yönetim ve liderlik becerilerinin geliştirilmesi, yönetim ve liderlikle ilgili güncel değisikliklerden haberdar olmaları, mesai arkadaşlarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmaları, işe ve sosyal hayata dönük niteliklerinin ve işlerine yönelik motivasyonlarının arttırılması olduğunu ifade etti.

Yetişkin eğitimi prensipleri çerçevesinde verilen eğitimler, katılımcıların sergileyecekleri öğrenme transferinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla; eğitim oyunları, videolar, testler, rol oyunları, farkındalık yaratan çalışmalar ve uygulamalarla desteklendi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.