Sosyal Demokrasi Derneği Her yerde... | MERSİN MOZAİK

Sosyal Demokrasi Derneği Her yerde...

Sosyal Demokrasi Derneği Her yerde... mersinmozaik.com

Panel verimli olduğunu vugulayan A.Galip Özkan,"Kooperatifçilik yeniden canlandırılmalıdır. Toplumla bütünleşmek adına dernek olarak biz de kırsal kesim odaklı bazı arayışlar yürütüyoruz. saptadımlarımız değerlendirme aşamasında, olgunlaştığı zaman kamuoyuyla paylaşacağız..."

Korona salgını nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi adeta atağa geçti... Başkanlığa uzlaşı adayı olarak A. Galip Özkan’ın seçilmesinin ardından peş peşe etkinlik düzenleyen Sosyal Demokrasi Derneği, sivil toplum örgütlerine de kesintisiz destek veriyor.

Bugün Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen "Mersin Kadın Kooperatiflari Buluşması" konulu paneli izleyen A. Galip Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Seher Söyleme Çelik, kooperatiflerin sorunları ve çözüm yollarına dönük bilgi edindiler.

Toplumu daha yakından tanıyıp bütünleşmek adına proje arayışı aşamasında olduklarını belirten A.Galip Özkan,"Panel verimli oldu, bazı konularda bilgimizi tazeledik. Kooperatifçilik yeniden canlandırılmalıdır. Toplumla bütünleşmek adına dernek olarak biz de kırsal kesim odaklı bazı arayışlar yürütüyoruz. saptadımlarımız değerlendirme aşamasında, olgunlaştığı zaman kamuoyuyla paylaşacağız..." dedi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir