Yücesoy’a ikinci görev… | MERSİN MOZAİK

Yücesoy’a ikinci görev…

Yücesoy’a ikinci görev… mersinmozaik.com

Yücesoy,"Bizde eski-yeni yönetim ayrımı yoktur, paylaşarak çoğalıyoruz. Birlikten güç doğar, verimini aldığımız paylaşımcı yönetim anlayışını yürütmeyi üstlendiğim TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu Genel Sekreteri görevinde de sürdüreceğim..."

Geçtiğimiz aylarda Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı’na ikinci kez seçilen İbrahim Yücesoy, artık TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu Genel Sekreteri.

Çekişmeli geçen yarışta ipi göğüsleyen Yücesoy, paylaşımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Dün görüşünü aldığımız İbrahim Yücesoy, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunun altını çizdi.

Halen yürütmekte olduğu Makine Mühendisleri Odası Başkanlığınki paylaşımcı yönetim anlayışını yeni görevinde de sürdüreceğini vurgulayan Yücesoy,” Oda çalışmalarımız uyumlu şekilde devam ediyor, yakın geçmişte 1 Haziran Dünya Güneş Günü etkinliğini gerçekleştirdik. İlgi ve katılım yoğundu. Çok yönlü projeler uygulamayı önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte meslek içi eğitim programını uygulayacağız. Bizde eski-yeni yönetim ayrımı yoktur, paylaşarak çoğalıyoruz. Birlikten güç doğar, verimini aldığımız paylaşımcı yönetim anlayışını yürütmeyi üstlendiğim TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu Genel Sekreteri görevinde de sürdüreceğim. Meslek Odaları  ile Sivil Toplum Örgütleri, demokrasi ve genel yaşamın vazgeçilmezleri olup daha ileriye taşınmalıdır. Üstlendiğimiz sorumlulukların bilinciyle çalışmalarımızı yürüteceğiz…” dedi