Vatandaşlardan Çağrı... | MERSİN MOZAİK

Vatandaşlardan Çağrı...

Vatandaşlardan Çağrı... mersinmozaik.com

Tepkili vatandaşlar, "Aletlerin kimileri bazı kendini bilmezlrce bilinçli olarak tahrip ediliyor, bazılarında kullanım sonucu yıpranarak devre dışı kalıyor. Bunların kontrol ve bakımları düzenli olarak yapılmazsa sakatlıklara da neden olabilir. İlgili belediyeleri konuya duyarlılık göstermeye çağırıyoruz..."

Kentin çedeğişik semtlerine belediyelerce düzenlenen spor alanlarındaki hareket aletlerinin bakımsızlığı dikkat çekiyor...

Pedal, adım, sağa sola devinme, ağırlık kaldırma vb. aktivitelerin uygulandığı aletlerin kimi biliçli olarak tahrip edilirken, bazıları da kullanım aşamasındaki yıpranma sonucu işlevsizleşiyor.

Kültürparkata yerinden sökülen bisiklet pedalı aygıtına işaret eden vatandaşlar belediyeleri ilgili alanların kontrol ve bakımını ihmal ettiğini belirterek soruna duyarlılık göstermeye çağırdılar.

Bakımı yapılmayan aletlerin sakaktlıklara da yol açabilaceğini savunan tepkili vatandaşlar," Spor alanı düznlenmesi güzel, ancak buraların düznli olarak kontrol edilip aksaklıkların zamanında giderilmesi gerekir. Aletlerin kimileri bazı kendini bilmezlrce bilinçli olarak tahrip ediliyor, bazılarında kullanım sonucu yıpranarak devre dışı kalıyor. Bunların kontrol ve bakımları düzenli olarak yapılmazsa sakatlıklara da neden olabilir. İlgili belediyeleri konuya duyarlılık göstermeye çağırıyoruz..."görüşlerini dile getirdiler.