Kayıkçıoğlu Grup Kazakistan Fuarı’nda... | MERSİN MOZAİK

Kayıkçıoğlu Grup Kazakistan Fuarı’nda...

Kayıkçıoğlu Grup Kazakistan Fuarı’nda... mersinmozaik.com

Ali Kayıkçı,"Bildiğiniz gibi rekabetin olabildiğince geliştiği süreçte tanıtım çok önemli. Durmakla olmuyor, ülkemiz son zamanlarda atılım yaptığı inşaat sektörüyle dünyada ön plana çıktı. Dışarıdan gayrimenkule talep artışı var, biz de gündemdeki imkanları takip ediyoruz. Moskova ve katıldığımız diğer fuarlardan sonra şimdi de Kazakistan’dayız. Hedefimiz, Proje, Hizimet ve Ürünlerimizi tanıtıp pazarlamanın yanısıra, Ülkemiz ve Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek..."

Küeresllenşen ekomomiye paralel Türk girişimciler dünyaya açılıp fuarlara katılarak ülkeyi başarıyla temsil ediyorlar.

Mersin'den Kayıkçıoğlu Grup, Kazakis United Property Expo 2022 Fuarı'nda proje ve yatırımlarını tanıttıklarını bildirdi.

Başta Petrol olmak üzere Alışveriş Merkezi, Restaurant, İnşaat, Otomotiv ve Tarım gibi alanlarda faaliyet göstererek istihdam yaratan Kayıkçıoğlu Grup, Mersin'den Silifke'ye uzanan çalışma alanlarıyla kent ekonomisine katkı sağlıyor.

Hedeflerinin şart ve imkanlar doğrultusunda dışarıya daha fazla açılmak olduğunu belirten Kayıkçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kayıkçı,"Bildiğiniz gibi rekabetin olabildiğince geliştiği süreçte tanıtım çok önemli. Durmakla olmuyor, ülkemiz son zamanlarda atılım yaptığı inşaat sektörüyle dünyada ön plana çıktı. Dışarıdan gayrimenkule talep artışı var, biz de gündemdeki imkanları takip ediyoruz. Moskova ve katıldığımız diğer fuarlardan sonra şimdi de Kazakistan'dayız. Hedefimiz, Proje, Hizimet ve Ürünlerimizi tanıtıp pazarlamanın yanısıra, Ülkemiz ve Mersin'i en iyi şekilde temsil etmek..." görüşlerini dile getirdi.