Romanlara Lokal... | MERSİN MOZAİK

Romanlara Lokal...

Romanlara Lokal... mersinmozaik.com

Kaldırımda bekleyen müzisyenler,"Kışın yağmurda,soğukta, yazın ise sıcakta bekliyoruz. Kapalı bir mekanımız olacak. İhtiyaçlarınızı giderip çayımzı içeceğiz. Lokalin açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz..."

Akdeniz Turgutreis Mahallesi'nde Roman vatandaşlara hazırlanan lokal binası yakın zamanda hizmete girecek.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki kaba yapısı tamamlanıp boya işleri süren lokalin 2023 yılı başında vatandaşların uğrak yerine dönüşecek.

Uzun yıllar bazı kahve köşelerinde sıkıntı çektiklerini belirten Roman vatandaşlar, belirli yere sahip olmanın memnuniyet verici olduğunu belirterek,"Lokalin yapılması çok iyi oldu, en azından bir adrese kavuşacağız. Arandığımızda, birini aradığımızda rahatlıkla ulaşabileceğiz. Duyduğumuza göre yılbaşında açılacakmış. Katkı ve emek verenlere teşekkür ediyoruz..."şeklinde konuştular.

Diğer yandan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile İstiklal Caddesi köşesinde bekleyen müzisyenler de lokalin açılmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek,"Kışın yağmurda,soğukta, yazın ise sıcakta bekliyoruz. Kapalı bir mekanımız olacak. İhtiyaçlarınızı giderip çayımzı içeceğiz. Lokalin açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz..."dediler.