Yenişehir Balık Pazarı Esnafı,”Zamana ihtiyaç var…” | MERSİN MOZAİK

Yenişehir Balık Pazarı Esnafı,”Zamana ihtiyaç var…”

Yenişehir Balık Pazarı Esnafı,”Zamana ihtiyaç var…” mersinmozaik.com

Balık Pazarı esnafı,”Yenişehir Belediyesi’nin çok isabetli, bölge insanının eksikliğini duyduğu hizmet sağlanırken biz esnafa da girişim fırsatı sağlandı. İşe başlamamızın üzerinde 4 ay geçti. Satışın tatmin edici olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü ekonomik sıkıntının had safhaya çıktığı ortamda ‘Bismillah’ dedik. Günü başa baş kapatırsak üzülmüyoruz. Zamana ihtiyacımız var…”

29 Ekim 2022 tarihinde geniş katılımla açılış yapılan Yenişehir Göçmen Balık Pazarı, bölgeye hareketlilik getirse de iş potansiyeli özlenen seviyeye ulaşmamış.

Yenişehir Belediyesi tarafından Eğriçam Mahallesi'nde yapılan kapsamlı düzenlemeyle kurulan Göçmen Balık Pazarı, geniş otoparkı, balık pişirim ve dileyenin balık yiyebileceği komplekse dönüşürken, bölgedeki eksikliği gidermesi vatandaşların beğenisini topluyor.

Balık Pazarı’nın açılışı ekonomik sıkıntının yaşandığı döneme denk gelmesi iş potansiyelinin tatmin edici seviyeye ulaşmasını engellediğini belirten Balık Pazarı esnafı zamana ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.

Görüşlerini aldığımız Balık Pazarı esnafı,”Yenişehir Belediyesi’nin çok isabetli, bölge insanının eksikliğini duyduğu hizmet sağlanırken biz esnafa da girişim fırsatı sağlandı. İşe başlamamızın üzerinde 4 ay geçti. Satışın tatmin edici olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü ekonomik sıkıntının had safhaya çıktığı ortamda ‘Bismillah’ dedik. Günü başa baş kapatırsak üzülmüyoruz. Ama güzel ve temiz bir ortamda çalıştığımız için umutluyuz,  zamana ihtiyacımız var…” yolunda görüş bildirdiler.