Başkan Seçer’den  tepki… | MERSİN MOZAİK

Başkan Seçer’den  tepki…

Başkan Seçer’den  tepki… mersinmozaik.com

Başkanı Vahap Seçer, “Kayseri’nin de deprem bölgesi kapsamına alınacağı duyuruldu. Hayırlı olsun. Kayseri’ye bir sözümüz yok, ama Mersin’in aldığı yoğun göç ve yapıların hasar alması nedeniyle depremden etkilenen iller arasında. İktidar Mersinlilerin sesini duymayıp yok sayarak haksızlık yaptı…”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in depremzede göçünün yüklediği sorumluluk nedeniyle özel statüye alınması yolundaki çağrılarını dikkate almayan iktidara tepki gösterdi.

Sosyal medyaya yansıyan paylaşımlara göre, Cumhur İttifakı partili kimi belediyelere ayrıcalık tanınacağı yolundaki iddialara tepki gösteren Seçer, Mersinlileri 14 Mayısa kadar sabırlı olmaya çağırdı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaklaşık 300 bin kişilik göç alan Mersin’e özel statü verilmemsi kamuoyunda tepki görmüştü.

Sosyal medyaya yansıyan paylaşımla ilgili değerlendirme yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kayseri’nin de deprem bölgesi kapsamına alınacağı duyuruldu. Hayırlı olsun. Kayseri’ye bir sözümüz yok, ama Mersin’in aldığı yoğun göç ve yapıların hasar alması nedeniyle depremden etkilenen iller arasında. İktidar Mersinlilerin sesini duymayıp yok sayarak haksızlık yaptı. Ekmeğini depremzede kardeşlerimizle bölüşen Mersinlilere 14 Mayıs’a kadar sabır diliyorum…” görüşlerini dile getirdi.