Sanat Kulübü Etkinlik Atağına Geçiyor... | MERSİN MOZAİK

Sanat Kulübü Etkinlik Atağına Geçiyor...

Sanat Kulübü Etkinlik Atağına Geçiyor... mersinmozaik.com

Fatih Alkar,"Kentimizdeki yetenekli 07-15 yaş aralığındaki evlatlarımızı ebeveynleri ile birlikte seçmelerimize davet ediyoruz. 04 Nisan 2023’te başlayan müracaatlarımız, 24 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek ve koro şefi hocamız Sayın Cansu Daloğlu himayesinde 24 Nisan 2023 tarihinde seçmeler yapılacaktır. Hocamızın koro çalışmaları planlaması Mayıs ayının ilk haftasından itibaren her Salı ve Cuma günleri olacaktır..."

Mersin kültür ve sanatının merkezi olarak anılan İçel Sanat Kulübü, olağanüstü nedenlerle ara vermek durumunda kalınan etkinliklere tekrar başlanacağını bildirdi.

Etkinlik atağı Çocuk Korosu kurulmasıyla yeniden satart alacak...

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Fatih Alkar ve Yöenetim Kurulu Üyeleri, Kulüp bünyesinde "İÇEL SANAT KULÜBÜ ŞEMSA POZCU ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSU" oluşturulacağını kamuoyuyla paylatılar.

Konuyla ilgili yapılan açıklmada ayrıca şu görüşlee yer verildi: 

"Üzücü deprem felaketinin ardından “Sanat İyileştirir” yaklaşımı ile etkinliklerimize kaldığımız yerden devam etmek arzusundayız.

Kulübümüzün bu anlamda büyük projelerinden birisi olan ve çocuklarımızın özgüveni yüksek, müziğin tınısı ile hoşgörüyü ve paylaşmayı seven, duygusal zekâlarının gelişimine katkı sunacağına inandığımız;

"İÇEL SANAT KULÜBÜ ŞEMSA POZCU ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSU”nu kulüp bünyemizde oluşturuyoruz.

Bunun için kentimizdeki yetenekli 07-15 yaş aralığındaki evlatlarımızı ebeveynleri ile birlikte seçmelerimize davet ediyoruz.

04 Nisan 2023’te başlayan müracaatlarımız, 24 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek ve koro şefi hocamız Sayın Cansu Daloğlu himayesinde 24 Nisan 2023 tarihinde seçmeler yapılacaktır.

Hocamızın koro çalışmaları planlaması Mayıs ayının ilk haftasından itibaren her Salı ve Cuma günleri olacaktır.

Bu manada Pozcu Sanatevi’nde yapılacak çalışmalar sonrasında koro üyesi evlatlarımızın konser vermelerini planlamaktayız.

Bu oluşuma destek veren Sayın Şemsa Pozcu, geçmiş dönem başkanımız Sayın Mecit Baskın ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Görevlisi ve yönetim kurulu üyemiz Sayın

Dr. Duygu Deniz Demirel ve İçel Sanat Kulübü yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler…"