Toroslar CHP örgütü adaylarla kırsal kesimde… | MERSİN MOZAİK

Toroslar CHP örgütü adaylarla kırsal kesimde…

Toroslar CHP örgütü adaylarla kırsal kesimde… mersinmozaik.com

Dinçer, “Ülke içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan ancak sorunları yaratan iktidarın değişmesiyle kurtulabilir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı, Millet İttifakının iktidarında her şey normale  dönecektir…”

14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında adayların seçmenlerle buluşmaları son hız devam ediyor.

Kırsal kesimde Yavca, Kavaklıpınar, Arsalanköy, Tırtar, Deynek dolaylarını CHP Toroslar Seçim Komisyonu üyeleriyle dolaşan Mersin Milletvekili Adayı Talat Dinçer’e İlçe Örgüt yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra partililerde eşlik etti.

Seçmenlerle görüşüp sorunları dinleyen Dinçer, “Ülke içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan ancak sorunları yaratan iktidarın değişmesiyle kurtulabilir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı, Millet İttifakının iktidarında, sorunlar aşılıp her şey normale  dönecektir…”dedi.

Seçim takvimi doğrultusunda çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirten CHP Toroslar Seçim Komisyonu Başkanı A. Galip Özkan,”İktidarın değişmesini isteyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılçdaroğlu ve CHP Milletvekili adaylarından beklentilerinin yüksek olduğunu görüyoruz. Seçim takvimi doğrultusunda 14 Mayısa kadar durmadan çalışacağız. Hedefimiz başta Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanıp Millet İttifakı’nın işbaşına getirerek, vatandaşın yaşamını güçleştiren sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak…”görüşlerini dile getirdi.