Talat Dinçer’den Sanayi  Sitelerine Ziyaret… | MERSİN MOZAİK

Talat Dinçer’den Sanayi  Sitelerine Ziyaret…

Talat Dinçer’den Sanayi  Sitelerine Ziyaret… mersinmozaik.com

Mezitli Sanayi esnafı, “Başkanımız neredeyse biz oradayız. Parti ayrımı gözetmeksizin esnafımızın ve sanatkarlarımızın sorunlarına mecliste  çözüm üreteceğine yürekten inandığımız Talat Dinçer ile bu yolda birlikte yürüyeceğiz…”

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, Tırmıl ve Mezitli sanayi siteleri esnafıyla kucaklaşırken, iktidar yürüyüşünü başlattıklarını ifade etti.

Mersin esnafının gücünü Türkiye’ye göstereceğiz…” diyen Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının esnafın, işçinin üzerindeki vergi yükü kaldırarak, halkın yüzünün güldürüleceğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Miletvekili adayı Talat Dinçer, Tırmıl ve Mezitli sanayi sitesinde esnaftan sıcak ilgi gördü.

Dinçer’den umutlu olduklarını belirten esnaf, Dinçer’i meclise göndereceklerini söylediler.

CHP adayı Dinçer seçim çalışması kapsamında Tırmıl ve Mezitli Sanayi sitelerini gezerek esnafın mecliste güçlü sesi olmak için destek istedi. 

CHP Akdeniz İlçe teşkilatı ve Tırmıl Sanayi siyesi Başkanı İlhan Çokgün ve çok sayıda oda başkanının eşlik ettiği  Dinçer,  Tırmıl Sanayi Sitesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, esnafın ve işçinin üzerindeki vergi sigorta yükünü hafifletilmesi,  prim gün sayısı adaletsizliğine son verilmesi,  işyeri kiralarında stopajı sıfırlanması, on yaş üzeri araçların yenilenmesinde ÖTV’nin kaldırılması başta olmak üzere esnafın, emekçinin sorunlarına çözüm üretmek adına çalışacaklarını ifade ederek,” Bugün birlik beraberlik içerisinde hareket ederek esnafımızın sorunlarını parlamentoda çözüme kavuşturma  amacıyla yanınızdayız. Destek sizlerden hizmet bizden…” dedi.

Talat Dinçer,  ayrıca Mezitlli EKK Başkanı Bünyamin Öngel ve yöneticilerle görüşmesinin ardından Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın gücü ve desteği ile iktidar yürüyüşünü başlattıklarına söyleyen Dinçer’e, Sanayi esnafı, “Başkanımız neredeyse biz oradayız. Parti ayrımı gözetmeksizin esnafımızın ve sanatkarlarımızın sorunlarına mecliste  çözüm üreteceğine yürekten inandığımız Talat Dinçer ile bu yolda birlikte yürüyeceğiz…” diyerek destek sözü verdiler.