A. Galip Özkan’dan Bayram Kutlaması... | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan’dan Bayram Kutlaması...

A. Galip Özkan’dan Bayram Kutlaması... mersinmozaik.com

 A. Galip Özkan,”Seçime dönük propagandalar, kırıp dökmeden seviyeli olmalı. Barış, kardeşlik ve adil paylaşımın sağlanması durumunda aşılamayacak sorun yoktur. Sosyal Demokrasi Derneği üzerine düşen sorumlulukları titizlikle yerine getirmektedir. Bu duygularla ulusumuzun Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramlarını kutlar, esenlikler dileriz…”

Ülke olarak ekonomik, sosyal ve siyasal yönden sıkıntılı süreçten geçildiğine dikkat çeken Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, barış, kardeşlik ve adil paylaşımın sağlanması durumunda aşılamayacak sorunun olmadığını söyledi.

Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı adına Mersin    Mozaik’e değerlendirmede bulunan Özkan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik propagandaların seviyeli olmasının gerektiğini vurgulayarak,” Ülke olarak ekonomik, sosyal ve siyasal yönden sıkıntılı süreçten  geçiyoruz. Korona salgının ardından deprem ve sel felaketleriyle    sarsıldık. Ama zor da olsa yaşam sürüyor; bayramlarımızı buruk      karşılarken, bir yandan da seçim çalışmaları devam ediyor. Toplum olarak zaman zaman bunalıp zorlandığımız sıkıntılı süreçte birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Seçime dönük propagandalar, kırıp dökmeden seviyeli olmalı. Barış, kardeşlik ve adil paylaşımın sağlanması durumunda aşılamayacak sorun yoktur. Sosyal Demokrasi Derneği üzerine düşen sorumlulukları titizlikle yerine getirmektedir. Bu duygularla ulusumuzun Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramlarını kutlar, esenlikler dileriz…”dedi.