Millet İttifakı’ndan Mersin’de gövde gösterisi… | MERSİN MOZAİK

Millet İttifakı’ndan Mersin’de gövde gösterisi…

Millet İttifakı’ndan Mersin’de gövde gösterisi… mersinmozaik.com

İyi Parti Lideri Akşener, ”Gezilerde bizden daha yaşlı hale gelmiş gençler gördüm. 82 puan aldığı çocuğu AKP’de dayısı olmadığı için atanamamış haykıra haykıra ağlayan anneler gördüm. 5 tane emekli maaşı farklı farklı olan emekliler gördüm. Tencere kaynatmakta zorlanan anneler gördüm. Çocuğuyla dükkana giremiyor. Çocuk çikolata istediği zaman onu alacak para yok…”

Geniş toplum kesimlerinin büyük umut bağladığı 14 Mayıs seçimlerinin propaganda etkinlikleri son hız devam ediyor…

Mersin bugün iki mitinge ev sahipliği yaptı.

İlk miting Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun yerine düzenlenen Millet Bahçesi önündeki alanda 1Mayıs Bayramı kutlamaları adına, ikinci mitingi ise, Millet İttifakı bileşenlerinden İyi Parti gerçekleştirdi.

Geniş katılımla gerçekleşen mitinglerde ağır ekonomik koşullardan söz edilerek AKP iktidarına ağır eleştiriler yöneltildi.

Mitingde konuşan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Temmuzda emekçi ve emekliye yüzde 50 zam yapılacağını söyledi.

İktidarın millet ittifakına iftiralar yönelttiğini vurgulayan Akşener, ”Sinan Ateş’in hesabını sormazsam namerdim şerefsizim. Kazanırsak şampanya patlatacakmışız. Onlar kazanırsa temiz alınlarını seccadeye koyacaklarmış. Sadece mülakatla yediğiniz kul hakları alnınızın orta yerinde kara bir leke… Kazanırsak erkekle erkek, erkekle hayvan evlenecekmiş. Fanteziye bakın. 15 Mayıs’ta seçimi alacağız. Recep bey emekli Kılıçdaroğlu makamına oturduktan sonra ilk yapacağımız şey Temmuz ayının başında emekli ve emekçilerimize yüzde 50 zam yapmaktır. Esnaf ülkenin istihdam yaratan sektörüdür. Esnafı gezmeye başladık. Sizin sesinizi dinleyip ona çözüm üretip iktidarda bulunan arkadaşların bu çözümleri alıp sizin adınıza uygulamalarını talep ettik. Pandemi döneminde bir kısmını yaptılar.  Bu gezilerde bizden daha yaşlı hale gelmiş gençler gördüm. 82 puan aldığı çocuğu AKP’de dayısı olmadığı için atanamamış haykıra haykıra ağlayan anneler gördüm. 5 tane emekli maaşı farklı farklı olan emekliler gördüm. Tencere kaynatmakta zorlanan anneler gördüm. Çocuğuyla dükkana giremiyor. Çocuk çikolata istediği zaman onu alacak para yok…”diyerek tanık olduğu olayları paylaştı.