Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitingine yoğun ilgi… | MERSİN MOZAİK

Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitingine yoğun ilgi…

Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitingine yoğun ilgi… mersinmozaik.com

Görüşünü aldığımız bir vatandaş,” Çağdaş ülkelerde tek adam yönetimi olmaz, kişi ne kadar yetkin olursa olsun her işe yetişmesi mümkün değil. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımcı bakış açısı bizi umutlandırıyor. Gördüğümüz kadarıyla toplum değişim istiyor. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemizin sıkıntılardan kurtulması için çıkış kapısı olacağına inanıyorum…”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılçdaroğlu, ve Mansur Yavaş’ın katılımıyla gerçekleşen miting Mersinlilerin yoğun ilgisini görüyor.

Mitingin yapılacağı alanın öğleden önce dolduğu dikkat çekerken, ara sokalar alana girme arayışındaki katılımcılarla dolup taşıyor…

Kadın-erkek her yaş gurubu ve kesimden kendiliğinden gelenlerin akın ettiği miting alanı çevresindeki vatandaşların heyecan yüklü oldukları gözlendi.

Mitinge yönelik düşüncesini sorduğumuz ileri yaşta bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun paylaşımcı yaklaşımını beğendiğini belirterek,” Toplum olarak yıllardan beri her konuda sıkıntı çekiyoruz. Çağdaş ülkelerde tek adam yönetimi olmaz, kişi ne kadar yetkin olursa olsun her işe yetişmesi mümkün değil. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımcı bakış açısı bizi umutlandırıyor. Gördüğümüz kadarıyla toplum değişim istiyor. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemizin sıkıntılardan kurtulması için çıkış kapısı olacağına inanıyorum…”dedi.