Özyurt sonsuzluğa uğurlandı… | MERSİN MOZAİK

Özyurt sonsuzluğa uğurlandı…

Özyurt sonsuzluğa uğurlandı… mersinmozaik.com

Çalışma arkadaşlar, ”Ahmet güleryüzlü, sevecen, hatır kıymet bilen çok değerli bir arkadaşımızdı. Uzun yıllar birlikte çalıştık, karşısındakine sesini yükselttiğini dahi görmedik. Acımız büyük, özetle dört dörtlük insandı. Allah rahmet eylesin…”

Dün yaşamını kaybeden Ahmet Özyurt, yakınları, belediyeden geçmiş çalışma arkadaşları ve sevenlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Saat 10.00’da Akbelen Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından, doğup büyüdüğü Yalınayak’ın Mezarlığı’nda toprağa verildi.

1970’li yılların ilk yarısında dönemin Mersin Belediyesi’nde çalışma yaşamına başlayan Ahmet Özyurt, Özel Kalem Müdürlüğü vb. değişik birimlerde yöneticilik yaptı.

Çevresinde sevilip sayılan Özyurt’un çalışma arkadaşlarından defin sırasında karşılaştığımız Ömer Gülay, Haluk Bezikoğlu, Uğurhan Kilis gibi isimler,”Ahmet güleryüzlü, sevecen, hatır kıymet bilen çok değerli bir arkadaşımızdı. Uzun yıllar birlikte çalıştık, karşısındakine sesini yükselttiğini dahi görmedik. Acımız büyük, çok üzüntülüyüz. Özetle dört dörtlük insandı. Allah rahmet eylesin…”ortak görüşünü dile getirdiler.