Çocuksu naif duyarlılık… | MERSİN MOZAİK

Çocuksu naif duyarlılık…

Çocuksu naif duyarlılık… mersinmozaik.com

İçel Sanat Kulübü,” Kulübümüzün de heyecanla desteklediği genç ressamımız resimlerinin bağış gelirinin depremzede çocuklara aktarılması konusunda duyarlılık göstermiş ve bu bağlamda kulüp başkanımız Sn. Fatih Alkar, aile ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Koordinatörü Sn. Bengi İspir Özdülger’i ziyaret ederek, katkının Mersin Büyükşehir Belediyesi kanalıyla aktarılacağı bilgisi yanında; Ada Mila Irmak’ın ileriye yönelik çalışmaları ve neler yapılabileceği konularında görüş alışverişinde bulunulmuştur.”

Sekiz yaşındaki sanatçı adayı Ada Mila Irmak, ilk kişisel sergisinin gelirini depremzede çocuklara aktarıyor.

İçel sanat Kulübü’nden yapılan açıklamada, Irmak’ın ileriye dönük çalışmalarında destek olunacağı duyumsatılarak,”Henüz 8 yaşında ve resim yeteneği ile dikkat çeken; Danışma Kurulu üyemiz Sn. İhsan Toksöz’ün torunu Ada Mila Irmak, kulübümüzde ilk kişisel sergisini açmıştı.

Kulübümüzün de heyecanla desteklediği genç ressamımız resimlerinin bağış gelirinin depremzede çocuklara aktarılması konusunda duyarlılık göstermiş ve bu bağlamda kulüp başkanımız Sn. Fatih Alkar, aile ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Koordinatörü Sn. Bengi İspir Özdülger’i ziyaret ederek, katkının Mersin Büyükşehir Belediyesi kanalıyla aktarılacağı bilgisi yanında; Ada Mila Irmak’ın ileriye yönelik çalışmaları ve neler yapılabileceği konularında görüş alışverişinde bulunulmuştur.”denildi.