MSK OYUNCULARI TAC ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU... | MERSİN MOZAİK

MSK OYUNCULARI TAC ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU...

MSK OYUNCULARI TAC ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU... mersinmozaik.com

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, “Hedefimiz, şu anda oynadığımız Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde şampiyon ya da play-off şampiyonu olarak Süper Lig’e çıkmak. Geçen sezon buna çok yaklaşmıştık. Depreme kadar 21 maçta 19 galibiyetle lider durumdaydık. Deprem sonrası lige verilen ara ve bazı oyuncularımızın yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir ritim kaybettik ve sezonu 3. sırada bitirerek yarı finallerde elendik. Bu sezon yine güçlü bir kadroyla, gerçekten hedefi olan bir oyuncu grubuyla, yine yönetimin aynı desteği ve vizyonuyla beraber hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bu sezon şu ana kadar 4 maç oynadık. 4 maçta 3 galibiyetle puan sıralamasında 3. durumdayız...”

-BASKETBOLCULAR KARİYERLERİYLE İLGİLİ GENÇLERE BİLGİ VERDİ...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol takımı oyuncuları, bölgenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Tarsus Amerikan Koleji’nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlenen söyleşiye konuşmacı olarak oyunculardan Alp Karahan, Ziga Dimec ve Gökhan Yazıcıoğlu ile takım Başantrenörü Semih Soğuksu katıldı.

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol takımı oyuncuları, bölgenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Tarsus Amerikan Koleji’nde (TAC) düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

Söyleşiye konuşmacı olarak takım oyuncularından Alp Karahan, Ziga Dimec ve Gökhan Yazıcıoğlu ile takım Başantrenörü Semih Soğuksu katıldı.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ ve Genel Menajer Tolga Köklen’in de katıldığı TAC programında yıldız basketbolcular önce okulu gezip bilgi aldılar, salonda ise öğrencilerle kısa süreli basketbol oynadılar.

TAC erkek basketbol takımı oyuncularının hazırladığı programda Alp Karahan, Ziga Dimec ve Gökhan Yazıcıoğlu; neden basketbolu seçtikleri, kariyerleri boyunca yaşadıkları zorluklar, eğitim hayatları gibi konularda gelen soruları tek tek yanıtladılar.

Semih Soğuksu: “Hedefimiz Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde şampiyon olmak...”

Bu yıl hedeflerinin şampiyon olarak Süper Lige çıkmak olduğunu ifade eden MSK Başantrenörü Semih Soğuksu ise söyleşide yaptığı konuşmada, “Hedefimiz, şu anda oynadığımız Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde şampiyon ya da play-off şampiyonu olarak Süper Lig’e çıkmak. Geçen sezon buna çok yaklaşmıştık. Depreme kadar 21 maçta 19 galibiyetle lider durumdaydık. Deprem sonrası lige verilen ara ve bazı oyuncularımızın yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir ritim kaybettik ve sezonu 3. sırada bitirerek yarı finallerde elendik. Bu sezon yine güçlü bir kadroyla, gerçekten hedefi olan bir oyuncu grubuyla, yine yönetimin aynı desteği ve vizyonuyla beraber hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bu sezon şu ana kadar 4 maç oynadık. 4 maçta 3 galibiyetle puan sıralamasında 3. durumdayız...” dedi.

Program sonunda TAC Müdürü Erkan Gültekin tarafından, MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ’a plaket ve çiçek verildi.

MSK yöneticileri de TAC Müdürü Erkan Gültekin ve TAC Basketbol Koordinatörü Necati Güngör’e forma armağan ettiler.

Ek küçük resmi