Vali Pehlivan’ın görüşme ve temasları… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan’ın görüşme ve temasları…

Vali Pehlivan’ın görüşme ve temasları… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, Genişletilmiş İl Güvenlik,  Asayiş Değerlendirme ve koordinasyon Toplantısının yanı sıra, bazı kurum ve kuruluş temsilcileriyle görüşerek değerlendirmelerde bulundu.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Valilik toplantı salonunda Genişletilmiş İl Güvenlik, Asayiş Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, İlimiz genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, suç ve suçlulara karşı yapılan operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı katıldı.

Vali Pehlivan, Büro- Memur Sen Mersin Şube Başkanı Fevzi İnan ve beraberindeki Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Kavuştu, Ali Taşan, Ramazan Karaçoban, Tekin Bilen, Mustafa Özkan, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ural, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Elif Şen, Arzu Düzel ve Özlem Topbilek’den oluşan  heyeti kabul etti.
Vali Pehlivan, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.
Valilik makamında yapılan görüşmede Silifke İlçesindeki ticaret ve sanayi alanındaki faaliyetler ilgili hususlar başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyarete; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Baki Uysal, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Işık ve Osman Tuğran katıldı.

Vali Pehlivan’ı Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, ziyaret etti.
Valilik Makamında gerçekleştirilen görüşmede, İlimizdeki gençlik ve spor alanında yürütülmekte olan çalışma ve faaliyetler başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de eşlik etti.