VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ’NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ DİPUO LETSATSİ-DUBA VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ... | MERSİN MOZAİK

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ’NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ DİPUO LETSATSİ-DUBA VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ...

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ’NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ DİPUO LETSATSİ-DUBA VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ... mersinmozaik.com

Büyükelçi Letsatsi-Duba, Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliği için Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti. Vali Pehlivan da Büyükelçi Dipuo Letsatsi-Duba ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Dipuo Letsatsi-Duba ile görüştü.

Büyükelçi Letsatsi-Duba’ya, Büyükelçilik Müsteşarı Frank Steyn, Büyükelçilik Ticaret ve Yatırım Sorumlusu Sultan Onacak ve Güney Afrika eski Fahri Konsolosu Numan Olcar eşlik etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmede Vali Pehlivan ve Büyükelçi Letsatsi-Duba çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu.

Büyükelçi Letsatsi-Duba, Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliği için Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.

Vali Pehlivan da Büyükelçi Dipuo Letsatsi-Duba ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.