6 Şubat Mezitli’de anıldı... | MERSİN MOZAİK

6 Şubat Mezitli’de anıldı...

6 Şubat Mezitli’de anıldı... mersinmozaik.com

Başkan Tarhan, “Herkesin bildiği bir deyim var; ‘yarın çok geç olacak’ şeklinde. Deprem öyle değil bugün dahil çok geç olabilir. Her an depremi yaşayabiliriz. Maalesef depremde resmi kayıtlara göre 60 bine yakın insanımızı kaybettik...

Mezitli Belediyesi, son dönemin en büyük felaketi olarak bilinen 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, muhtarlar, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda duygusal anlar yaşandı.

Mezitli Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen programda, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar saygıyla anıldı.

Programda; depremin yaralarını sarmak ve benzer felaketlerin önüne geçmek adına alınması gereken tedbirlerin önemine değinildi.

Mersin Milletvekili Ufuk Hasan Çakır, depremin yaralarını sarmak ve toplum olarak birlikte güçlenmek için büyük bir sınavdan geçtiklerini ifade etti.

Programda kısa bir konuşma yapanMezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andıklarını ve ailelerine başsağlığı dilediklerini belirtti. Başkan Tarhan, “Herkesin bildiği bir deyim var; ‘yarın çok geç olacak’ şeklinde. Deprem öyle değil bugün dahil çok geç olabilir. Her an depremi yaşayabiliriz. Maalesef depremde resmi kayıtlara göre 60 bine yakın insanımızı kaybettik. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Umarım ülkemiz bir daha böyle bir felaketi yaşamaz...” ifadelerini kullandı.