Vali Pehlivan, Anneler Günü’nde Şehit ve Depremzede Anneleriyleydi… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan, Anneler Günü’nde Şehit ve Depremzede Anneleriyleydi…

Vali Pehlivan, Anneler Günü’nde Şehit ve Depremzede Anneleriyleydi… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan’a ziyaretleri sırasında, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz eşlik etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan’la birlikte, Anneler Günü’nünde, ilk olarak 26.09.2022 tarihinde Mezitli Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgütü mensubu hain teröristler ile kahramanca mücadele ederek Şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesinde ikamet eden annesi Nafiye Gezer ve Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in eşi Medine Gezer’i ziyaret etti.
Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan daha sonra; 25.04.2019 tarihinde İzmir İli Urla İlçesinde eğitim gördüğü sırada meydana gelen patlama sonucu Şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesinde ikamet eden annesi Rabia Bulut’u ziyaret etti.
Ziyaretlerde; aziz Şehitlerimizin emaneti kıymetli Annelerimizin Anneler Günü’nü kutlayan Vali Pehlivan, bütün Şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, Şehitlerimizin anneleri Nafiye Gezer’e Rabia Bulut’a ve Gezer ailesinin akrabası olan Kıbrıs Gazisi Kaya Özdemir’e Türk Bayrağı takdim etti.
Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan; 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden sonra İlimiz Toroslar İlçesi Toroslar Mahallesinde 5 çocuğu ile birlikte ikamet eden,Şubat ayında eşini kaybetmiş olan Medine Sarı ve ailesini ziyaret etti, eşinin vefatından dolayı başsağlığı dileğinde bulundu, depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Pehlivan’a ziyaretleri sırasında, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz eşlik etti.